Híreinkből

Alsómocsolád és Keszü a „A jövő települései” című  fotópályázat indulói között

todayoktóber 12, 2022 11

Háttér
share close

Az E.ON. pályázatának lényege az volt, hogy az önkormányzat bemutassa a beküldött fotók révén a település környezettudatos törekvéseit. A pályázatra több önkormányzat jelentkezett az országból, többek között Miskolc, Debrecen, Ajka, Budapestről az első kerület, míg Baranyából két kisebb település. Alsómocsolád a kiskertjeire fektette a hangsúlyt, hogy mi minden terem náluk, míg Keszü a napelemparkját emelte ki.

A fotópályázat lezárását követően október 15-től a fényképeket elérhetővé teszi az E.ON a közösségi oldalán, ahol a közönség a „Tetszik” gombbal kifejezheti a pályaművek iránti szimpátiáját. A legtöbb lájkot elérő pályamű bekerül a cég 2023-as falinaptárába. Megéri a képekre voksolni, mivel a szavazók között én kisebb ajándékot sorsolnak ki – írja a bama.hu.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Archívum

Médiaválogatott Sztártitkok: Nyári Aliz

A Médiaválogatott Sztártitkokban műsorvezetőnk, Ricky, mindig egy ismert, különleges emberrel beszélget. A héten Nyári Aliz vendégeskedett a stúdióban. Aliz sok izgalmas dolgot elárult a gyermekkoráról, családjáról, a zenével való kapcsolatáról, tanulmányairól. Sőt, azt is megtudhattuk, hogy szokott-e sütni, főzni, mi a kedvenc étele, és természetesen egy titkába is beavatta a hallgatókat. - Egy gyermekkori titkot árulok el azzal, hogy én nagy sorozatrajongó voltam. Nagyon szerettem a mexikói sorozatokat. 7-8 éves […]

todayoktóber 12, 2022 6


0%