Híreinkből

A New York-i Oniros Film Awards a Legjobb életrajzi film kategóriában díjazta a Madách Színház film-szín-játékát

todayaugusztus 27, 2022 17

Háttér
share close

Az ONIROS Film Awards díját nyerte el A két egyetlen – Karinthy Frigyes nagy szerelmei című film-szín-játékunk! – olvasható a színház facebook oldalán.

Az Oniros Film Awards havonta jutalmaz több kategóriában. Júliusban a döntőbe jutott a Madách Színház két film-szín-játéka is: az Elfogyni az ölelésben – Ady Endre szerelmei című alkotás, valamint A két egyetlen című, Karinthy Frigyesről és szerelmeiről szóló filmje, Szirtes Tamás rendezésében. A két egyetlen című alkotás a „Legjobb életrajzi film” díját nyerte el. A film szereplői: Fekete Ernő, Jordán Adél és Fekete Réka Thália, a forgatókönyvet Fráter Zoltán írta. A film a Madách Színház honlapján, a Madách365Videótárban tekinthető meg.

Fotó: Wikipédia

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Munkalehetőség Sásdon

Szeptember 1-től új időszámítás kezdődik a közfoglalkoztatásban. 17 fő felvételére van lehetőségünk – fogalmazott facebook oldalán Jusztinger János, Sásd polgármestere. Akit érdekel a lehetőség, keresse a polgármesteri hivatalban Sipos-Visnyei Andreát személyesen vagy a munkaugy@sasd.hu címen. Nem sásdiak is jelentkezhetnek, de előnyt élveznek a helyiek, amennyiben betelne a létszám. Feladatok: közterület-karbantartás, ill. takarítói munkakör Sásd intézményeiben. Fotó: Facebook

todayaugusztus 27, 2022 72


0%