Események

A leggyorsabban fejlődő cég, a Precognox lett az év kaposvári munkáltatója

todaydecember 23, 2022 4

Háttér
share close

Kaposvár városa 2015 óta minden esztendőben az év vége felé közeledve átadja az Év Munkáltatója díjat az arra érdemes cégnek. Ezúttal a város egyik leggyorsabban fejlődő cége, a Precognox Informatikai Kft. érdemelte ki az elismerést. A vállalat jelenleg 45 főnek ad munkát, az elmúlt egy évben 13 új kollégával bővült a csapatuk – írja a kaposvarmost.hu.

Szita Károly Kaposvár polgármestere kedd délelőtt adta át az Év Munkáltatója díjat a Precognox Informatikai Kft.-nek.

Mint mondta: Olyan ambícióval és olyan munkahelyi kultúrával rendelkezik ez a cég, melyből nem sok van Kaposváron – hangsúlyozta a városvezető, hozzátéve, hogy a Precognox azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a Dunántúl legjobb szofvterfejlesztő cége legyen.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Archívum

Médiaválogatott Sztártitkok: Weisz Viktor

Ezen a héten Weisz Viktor mesélt Rickynek az élete egy nagyon érdekes részéről. - Ez egy teljesen új projekt az életemben. Egy éve megy, és igazából akik közvetlenül az én kis mikro-, makrokörnyezetemben vannak, ők már tudnak erről a dologról, de a nagyközönség még nem. Elindítottam egy másik vállalkozást a barátommal közösen. Látvány disznóvágásokat csinálunk. Falusi parasztgyerek lévén pici korom óta részt veszek ezekben a dolgokban. Na, de ami az […]

todaydecember 23, 2022 8


0%