Események

A Csiky is csatlakozott a „Színházak az egyszülősökért” programhoz

todaydecember 18, 2022 5

Háttér
share close

Csiky Gergely Színház

A Csiky Gergely Színház is csatlakozott az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány – Egyszülős Központ nemes kezdeményezéshez – olvasható a kaposvári teátrum Facebook-oldalán.

Kiemelték, kedden a színház képviseletében Mészáros Tibor, művészeti igazgató Budapestre utazott az Egyszülős Központ karácsonyi csomagátadással egybekötött rendezvényére.

Mint írták, az alapítvány munkájának köszönhetően példátlan összefogás alakult ki az egyszülős családokért, amelyben az ország összes megyeszékhelyének színháza részt vesz, ezáltal 200 vidéken élő egyszülős családnak lesz boldogabb a karácsonya.

Az Egyszülős Központ által előkészített csomagok már megérkeztek a kaposvári színházba, amelyeket hamarosan át is adnak a családoknak.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

A BKV energiatakarékos fényfüggönnyel díszített villamost indít útnak

Az adventi időszak egyik budapesti jelképét, a fényvillamost idén energiatakarékos fényfüggönnyel indítja útnak a BKV péntektől. A BKV az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az energiakrízis miatt a teljes flotta idén nem indul el, de a vállalat kereste a megoldást arra, hogy utasok "az év ezen kitüntetett időszakában", járataikon utazva is "átérezhessék az adventi várakozás időszakának szépségét". Beszámoltak arról, hogy a BKV az idén az energiahatékonyságra figyelve díszít fel fényfüggönnyel egy […]

todaydecember 18, 2022 6


0%