Események

Gyerekeknek adott örök élményt a Játékfesztivál

todaynovember 27, 2022 3

Háttér
share close

A Máltai Szeretetszolgálat és a PTE TTK Sporttudományi és Testnevelési Intézet közös együttműködése révén valósult meg az I. Mozgásos Játékfesztivál, melynek a Papp Gábor Sportcsarnok adott helyet.

A több településről érkező, hátrányos helyzetű gyermekek egy kreatív, újszerű sportfesztiválon vehettek részt Cselkó Alexandra és Bábics Péter oktatók „Mozgásos játékok oktatásmódszertana” órájának keretein belül, az osztatlan tanárszakos hallgatók szervezésében.
A hagyományteremtő jelleggel megvalósult rendezvényünkre öt település – Csököly, Értény, Hirics, Istvándi, Drávafok – általános iskoláiból érkeztek diákok a Máltai Szeretetszolgálat támogatásával – olvasható a bama.hu-n.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Kiviszik az utcára a múzeumokat Szentendrén

A magas energiaárak miatt az FMC múzeumai és kiállítóhelyei is bezártak, programjaikat azonban igyekeznek eljuttatni a közönséghez az adventi időszakban is – mondta el az MTI-nek Szebeni-Tóth Anett, az FMC kommunikációs vezetője. November 26. és december 17. között Múzeum korzó elnevezéssel művészeti sétákra invitálják a közönséget szombatonként, a programok a szentendrei múzeumok tematikájához kapcsolódnak. A belvárosi séták során első alkalommal rajzolni hívják a gyerekeket, akik a szentendrei festők, így például […]

todaynovember 26, 2022 7


0%