play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július

Hírek

Itt a kisgyerekes szülők új kedvenc alkalmazása, a BabyHello

today2024.07.01.

Background

A nagysikerű, a várandósság időszakát segítő PregHello után már elérhető a kisgyerekekre fókuszáló BabyHello mobilalkalmazás is. Az applikáció a gyermekek első két évével kapcsolatban ad hasznos tanácsokat, információkat. Az ingyenes applikáció már elérhető Androidon és iOS-en.

Magyarországon jelenleg nem érhető el olyan tudástár, amely egy helyen gyűjti össze a gyermekek neveléséhez, fejlesztéséhez szükséges ismereteket, sőt a szülők gyakran egymásnak ellentmondó állításokkal, tanácsokkal találkozhatnak a magyar nyelvű weboldalakon. Erre kínál megoldást a BabyHello applikáció, amely a kisbabák első két évében felmerülő kérdésekre nyújt a hazai viszonylatokra specializálódott szakmai válaszokat és közérthető információkat.

Az applikációban magyar egészségügyi szakértők osztják meg tudásukat a szülést követő testi és lelki változásokról, a szülővé válás folyamatáról és a kötődés kialakulásáról. Ismertetik, hogyan fejlődnek hónapról hónapra a kisbabák, illetve milyen tulajdonságokra, képességekre tesznek szert az adott életkorban.

A BabyHello 400 fejlődést segítő játékötletet is tartalmaz

Az alkalmazás tudástárában olyan témákról is olvashatnak a felhasználók, mint a babápolás, a szülés után bekövetkezett testi változások, a cumizás és ujjszopás kérdésköre, a fogzás, vagy épp a babák évszakok szerinti öltöztetése. Mindemellett az applikáción 400 fejlődést segítő játékötlet közül válogathatnak a szülők. A BabyHello tartalmai a magyarországi viszonylatokra épülnek, például adminisztrálhatók a szükséges orvosi vizsgálatok és naplózhatók a kötelező oltások.

Várandósságom alatt, majd kisgyermekes szülőként is szembesültem azzal, hogy mennyire nehéz rátalálni azokra a szakmailag is hiteles információkra, amelyek a leendő vagy kisgyerekes szülők minden felmerülő kérdésére, aggodalmára megnyugtató választ adnak. Ennek a hiánynak az orvosolására indítottuk el 2020-ban a PregHello alkalmazást, amit azóta több, mint 250 ezren töltöttek le. Hatalmas öröm számunkra, hogy ilyen sok szülőnek könnyíthettük meg az információszerzését, és hogy a BabyHello applikációval egy teljesen új szülői kört támogathatunk a gyereknevelésben” – mondta el Németh Nóra, a PregHello és a BabyHello alkalmazások ötletgazdája és tulajdonosa.

A tudástár mellett személyesebb funkciók is találhatók az alkalmazásban. A Napló funkcióval a szülők például a legszebb pillanatokat őrizhetik meg fényképek és rövid bejegyzések formájában, amelyeket később akár pdf formátuman ki is exportálhatnak.

A 2022-ben az Év Applikációjának választott PregHello és a frissen bejelentett BabyHello applikációk egyaránt elérhetőek Androidon és iOS-en. A BabyHelloval kapcsolatos további információért látogasson el az alkalmazás hivatalos weboldalára.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!