play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - 2024. Július 23. Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - 2024. Július 23.

Hírek

BabyHello app – Segítség friss szülőknek

today2024.05.18.

Background

Örömmel mutatjuk be a BabyHello babagondozási /fejlődési alkalmazást, mely kifejezetten a magyar friss szülőknek szól és egyedülállóan nyújt támaszt a mindennapokban egészen a baba 2 éves koráig.

Amikor az embernek gyermeke születik, sorra új feladatokkal, nemvárt helyzetekkel találja szemben magát, így nem csoda, hogy a szülőség örömei mellet gyakran vagyunk bizonytalanok, aggódunk egy-egy még meg nem tapasztalt élethelyzetben.

„Tudjuk mennyire nehéz elveszni az interneten fellelhető sokféle információ között, éppen ezért hiteles forrásokból származó információkat gyűjtöttünk össze egy helyre, a legfontosabb témaköröket lefedve. Célunk, hogy könnyebbé tegyük az újdonsült szülők életét azáltal, hogy egy helyen, minden fontos információhoz hozzájutnak, ami a baba aktuális életkorához kapcsolódik.” – nyilatkozta Németh Nóra a PregHello várandóssági applikáció és a BabyHello babagondozási/fejlődési applikáció megálmodója.

Az alkalmazás főbb funkciói közé tartoznak:

Baba cseperedése hónapról hónapra: lehetővé teszi szülők számára, hogy könnyedén megismerhessék kisbabájuk szokásait, igényeit.

Tudástár: egyfajta gyűjteményt nyújt rövid cikkek formájában, melyekben megtalálhatóak az első két leggyakrabban felmerülő kérdéseinek megválaszolása.

Fejlődés: Mit tudhat már ebben a korban a kisbabám? Erre ad választ hónapról hónapra a Fejlődés menü, ahol hamarosan elérhetők lesznek a életkornak megfelelő játékötletek, fejlesztő feladatok.

Eszközök: Folyamatosan bővülő funkciók tára, jelenleg naplót tudnak benne vezetni a szülők illetve fel tudják benne jegyezni a már beadott védőoltásokat, melyekről információt is nyújt az alkalmazás.

Kuponok:  az alkalmazás különleges kedvezményeket kínál együttműködő partnereinktől, hogy a szülők könnyebben hozzáférhessenek a szükséges termékekhez és szolgáltatásokhoz.

Az applikáció folyamatos fejlesztés alatt áll, hogy mindig naprakész és releváns információkkal szolgáljon.

Az alkalmazás letölthető mind iOS, mind Android platformokra, így bárki könnyen hozzáférhet az alkalmazáshoz, melynek segítségével válaszokat kaphat 0-2 éves gyermekének fejlődésével kapcsolatos kérdéseire.

A BabyHello minden szülő számára ingyenesen letölthető a következő linkeken keresztül:

BabyHello Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nordicmoose.babyhello

BabyHello App Store:

https://apps.apple.com/us/app/babyhello/id6480527384

BabyHello Huawei App Gallery: https://appgallery.huawei.com/app/C110795921

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!