play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július

Hírek

Hálószoba aréna rock – Des Rocs rock’n’roll bulija az Analog Music Hallban

today2024.04.28.

Background

Des Rocs egy meglehetősen üdítő jelenség: az Elvis-frizurás zenész már 13 évesen New York-i klubokban játszott, így született meg alteregója, maga Des Rocs is, zenéje pedig az intim pillanatok és a nagyszabású víziók között egyensúlyozik, egy új korszak önjelölt rock’n’ roll hőse. Tavaly nyáron jelentette meg Dream Machine című új albumát, amelyet október 12-én az Analog Music Hallban is bemutat.

Des Rocs egy félelmetes természeti erő, egy új korszak és egy irányt kereső generáció önjelölt rock ‘n’ roll sztárja, egy utcán sétáló gepárd, akinek szíve tele van napalmmal, és küldetése, hogy felkutassa és elpusztítsa a közösségi médiától függő agyunkat. Az egyébként Danny Rocco néven ismert művész a múlt elemeiből merít, melyekkel új sorsot kovácsol a  gitár, basszusgitár és dobok elektromos zenéjének.

A Dream Machine, a Sumerian Recordsnál megjelent új albuma Des Rocs járműve, amellyel egy olyan helyre igyekszik elvinni a hallgatót, ahol az élet felfokozott és a rock’n’roll ismét uralja a korszellemet. Saját zenéjére „hálószoba aréna rock” címen hivatkozik, amely a csináld magad hozzáállás jelentette intimitást és a nagyszabású víziók keverékét ragadja meg.

Számára minden koncert élet-halál kérdés, biztonsági háló nélkül mozog zenésztársai, Eric Mendelsohn basszusgitáros és Willy Tully dobos kíséretében. Des Rocs ugyanolyan lelkesedéssel játszik 90 embernek, mint 90 ezernek – ahogy tette például a Rolling Stones előzenekaraként 2019-ben -, célja, hogy megragadja az embereket zenéjével. A banda már a Muse előtt is fellépett Európa-szerte, most pedig visszatértek az öreg kontinensre, hogy itt is bemutassák a Dream Machine dalait.

Jegyértékesítés a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!