play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július

Hírek

260 családot támogatott a Katolikus Karitász és a dm idén

today2024.03.17.

Background

Együtt a babákért programjában  eddig közel négyezer, és csak idén is 260 rászoruló családot támogatott ingyen pelenkával a dm és a Katolikus Karitász – közölte a humanitárius szervezet az MTI-vel.

Azt írták, idén 6500 csomag, 75 raklapnyi pelenka biztosításával könnyítik meg a nehézsorsú kisgyermekes családok mindennapjait. A dm drogérialánc 14. éve támogat nélkülöző családokat, a Katolikus Karitász közreműködésével – tették hozzá.

A közlemény kiemelték: a kezdeményezés nemcsak a mélyszegénységben élő családoknak nyújt segítséget, hanem azoknak is, akik váratlan élethelyzetük miatt kerültek nehéz helyzetbe, mint például egy családtag elvesztése, betegség vagy ikerterhesség miatt. Eddig több mint 280 millió forint értékben támogattak családokat, és ezzel több mint 4500 gyermek első éveit könnyítette meg a program.

Az átadó ünnepséget március 12-én, a Rákosfalvai Szent István király-plébánián tartották, ahol több, nehéz szociális körülmények között élő család személyesen is átvehette az adományokat.

A Katolikus Karitász munkáját a 1356-os adományvonal hívásával lehet támogatni. Hívásonként 500 forinttal lehet hozzájárulni a szervezés költségeihez, valamint a karitasz.hu oldalon online adományozásra is van lehetőség.

Cikkünk hasonló témában:

Tizenhétezer család kaphat élelmiszercsomagot a Katolikus Karitásztól

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!