play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26. Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26.

Hírek

Budapest is bekerült a The World of Hans Zimmer – A New Dimension európai turnéjának állomásai közé

today2024.03.15.

Background

Európai Turné 2024 – The World of Hans Zimmer A New Dimension  Budapest – MVM Dome – 2024. november 7. 20.00 óra

Örömmel jelentjük be, hogy Budapest is bekerült a The World of Hans Zimmer – A New Dimension európai turnéjának állomásai közé.

Forradalmi zenei küldetés és az alkotás öröme árad Hans Zimmer legújabb csodálatos zenei kavalkádjából, melyet a The World of Hans Zimmer – A New Dimension számára állított össze. A két Oscar-díjas zeneszerző a számára jellemző módon új dimenziókba emeli munkáját, mely tele van erővel, szenvedéllyel, energiával, szépséggel, drámával, lélegzetelállító momentumokkal és mély érzelmekkel.

A koncertturné elődje, a The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration először 2018-ban bűvölte el a közönséget Németországban, és azóta számos sikeres koncertet tudhat maga mögött világszerte. Ezúttal Hans Zimmer személyesen nem lép színpadra a produkcióban, de az ő jelenléte és kreatív kurátori szerepe biztosítja, hogy ez a show is a legmagasabb minőségben ragyogjon, a világ legkiválóbb szólistáival és egy lenyűgöző szimfonikus zenekarral.

Hans Zimmer zenéi klasszikus filmekben szerepelnek

A „Hollywoodi Lázadó” (ahogyan a BBC nevezi) újra és újra lenyűgöző és izgalmas élményt nyújt produkciójával, melyben rendkívüli dallamai és modern kompozíciói magukban hordozzák a filmvilág legnagyobb alkotásainak esszenciáját. Ő fűszerezte és adta meg azt az energia löketet, amivel filmzenéje örökre beírta magát a halhatatlanok közé. Olyan klasszikusok zenéjét jegyzi, mint: a Dűne, a James Bond: No Time to Die, Az Oroszlánkirály, a Gladiátor, a Karib-tenger kalózai, a Batman: A sötét lovag trilógia, az Interstellar, az Utolsó szamuráj, a Top Gun: Maverick…

A The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration dupla albumát 2019-ben a Sony Classical jelentette meg, és azóta is számos rajongó számára biztosít különleges élményt.

A The World of Hans Zimmer – A New Dimension európai turnét a Semmel Concerts, az RCI Global. a Tomek Productions összefogásának köszönhető.

További információk: www.worldofhanszimmer.com

Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/the-world-of-hans-zimmer-budapest-mvm-dome-634406/event.html

Hans Zimmerről:

Több mint 500 zenei projektet jegyez, melyek összességében több mint 28 milliárd dollárt hoztak világszerte a pénztáraknál. Zimmer két Oscar-díjjal, három Golden Globe-díjjal, négy Grammy-díjjal, egy American Music Award-dal és egy Tony-díjjal lett elismert a zenei szakmában. Munkái közül kiemelkednek a Dűne, a James Bond:No Time to Die, a Gladiátor, Az őrület határán, Lesz ez még így se, az Esőember, a Sötét Lovag Trilógia, az Eredet, a Thelma és Louise, az Utolsó Szamuráj, a 12 év rabszolgaság, a Blade Runner 2049 (amit Benjamin Wallfisch-szal közösen komponált), valamint újabb filmzenei művek, mint a Top Gun: Maverick, a Csodanő 1984 és a SpongyaBob Kockanadrág: Kalandra fel. Legutóbbi művéért, a Dűnéért, Zimmer elnyerte az Oscar-díjat a legjobb filmzenéért. 2019-ben az Oroszlánkirály élőszereplős újrafeldolgozásáért, Grammy-jelölést kapott a Legjobb Score Soundtrack for Visual Media kategóriában.

Zimmer legutóbbi turnéja során rendkívül sikeres állomásokat járt be világszerte, ami igazi koncertszenzáció volt, mely 2022. áprilisában indult Európában és 2023. júniusáig tartott.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!