play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26. Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26.

Hírek

Slash új dalába beszállt Brian Johnson és Steven Tyler is

today2024.03.13.

Background

Májusban jelenik meg a Guns’ Roses-gitáros, Slash új szólólemeze Orgy of the Damned címmel, amin blues klasszikusokat értelmez újra sok vendéggel.

A beharangozó dalt, Howlin’ Wolf Killing Floorját például az AC/DC frontember, Brian Johnson énekli, szájharmonikán pedig Steven Tyler (Aerosmith) játszik.
De a lemezen közreműködik még Billy Gibbons, Chris Stapleton, Dorothy, Iggy Pop, Paul Rodgers, Demi Lovato, Chris Robinson, Beth Hart, Gary Clark Jr. és Tash Neal is.

A lemez producere Mike Clink volt.

Tavaly nyáron a Guns N’ Rosesszal lépett fel Budapesten, április 19-én pedig a Myles Kennedy & The Conspiratorsszel játszik majd az MVM Dome-ban.

Slash szólókarrierje

2010-ben jelentette meg saját magáról elnevezett szólólemezét – mely a hosszú útkereső évek után végre révbe érésnek is tekinthető. Az album sokszínűsége, a dalok kiemelkedő és magas színvonalú megvalósítása valamint a zenész máig elismert szakmai alázata olyan erővel ütnek át a hangfalakon, hogy kétség nélkül vált az év egyik emlékezetes rockzenei momentumává. Ezen a lemezen több olyan híres zenésszel dolgozik együtt, mint Ozzy Osbourne, Lemmy Kilmister vagy Fergie, így minden egyes számának egy-egy külön, egyedülálló stílust adva, amely ritka a mai megfogyatkozó rockzene körében.

2012 májusában kiadta második szólólemezét, az Apocalyptic Love-ot. Ezen az albumon már nem váltakoznak a zenészek, minden számban egy zenekarral, a Myles Kennedy and the Conspiratorsszal vették fel az egész lemezt. 2013. február 7-én a Budapest Sportarénában is adtak koncertet.

A harmadik szólólemeze 2014. szeptember 16-án jelent meg World on Fire címmel, amely 17 új dalt tartalmaz. 2015-ben ismét láthatta élőben Slasht a magyar közönség, július 1-jén a VOLT Fesztiválon lépett fel csapatával. Bejelentette, hogy ez a „buli” olyan jól sikerült, hogy még ebben az évben visszatér csapatával, és zenél a magyar közönségnek.

Így ezt követően 2015. november 18-án a budapesti Papp László Budapest Sportaréna közönségét örvendeztette meg egy egész estés koncerttel, mely egészen az Appetite for Destruction Guns N’ Roses nagylemeztől az abban az évben kiadott World on Fire nagylemez számaiig terjedt, így nyújtva egy igen átfogó és változatos zenei koncertet.

2018. szeptember 21-én megjelent a Slash ft. Myles Kennedy and the Conspirators új lemeze, „Living the Dream” címen, melyen hallhatjuk a már összeforrott zenekart , a maguk sajátosan slashes, nyers, gyors és igen ütős stílusában, itt-ott finomabb, lassabb dalokkal fűszerezve.

2019 júniusában ismét hallhatta a magyar közönség a VOLT fesztiválon.

2022. február 11-én megjelent az negyedik stúdióalbuma a Slash ft. Myles Kennedy and the Conspiratossal. A lemez szimplán a „4” címet kapta.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!