play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július

Hírek

Itt az új Dead Poet Society lemez – február 25-én nálunk is bemutatják

today2024.02.16.

Background

A Los Angeles-i zenekar új albuma, a Fission újraértelmezte és tökéletesítette a banda eddigi életművét, a zenekar készen áll arra, hogy a rockzene következő nagy dobásává váljon. A friss albumot február 25-én az Akvárium Klubban is bemutatja a Dead Poet Society.

A Fission egy 13 számot tartalmazó tanulmány a személyes változásokról és azokról a növekvő turbulens érzésekről, amelyeket a frontember, Jack Underkofler élt át: „egy mikroszkópikus és széleskörű pillantás azokra az eseményekre, amelyek megváltoztattak bennünket”. A frontember szerint a zenekarnak az új albummal egy küldetése van: „az igazsággal akarjuk otthagyni őket.” A koncepciót és a további részleteket kibontva pedig így folytatja: „ez nem olyan egyszerű, mintha azt mondanánk, hogy azt szeretnénk, hogy a zenénk pozitív szemlélettel érje el az embereket. Azt akarjuk, hogy a zene beszéljen, bárhol is találd magad. Azt akarjuk, az emberek úgy érezzék, hogy bármit is tapasztalnak, az érvényes érzés, nem számít, hogy éppen hol tartanak az életükben.”

Fission:
https://www.youtube.com/watch?v=84wcWetvCTo&list=PLSBWvYm8t6uaBkxarYjlQWxqP-aVECLbQ

Ennek érdekében a lemezen mélyen a párkapcsolatok megromlásának parazsa fölött gereblyéznek, a függőség minden formáját vizsgálják, teret kap a felelősségről és a felnőttkor kihívásain való elmélkedés, a küzdelmek a fejlődéssel, veszteséggel és az önmagunk folyamatos keresésével.

A most megjelent Fission a zenekar második nagylemeze. A Dead Poet Society világszerte több mint 72 millió streamet gyűjtött össze. A banda két Top 15-ös kislemezdallal is büszkélkedhetett a rádiókban és a legfontosabb lejátszási listákon. Emellett a lehető legtöbb időt töltötték úton – turnéztak az alt rock nagyágyúival, a Badflowerrel, a Biffy Clyroval, a Highly Suspecttel és a BRKN Love-val. A zenekar élőben egy olyan intenzív fellépőnek bizonyult, akit nem szabad kihagyni, így érdemes bevésni a naptárba a február 25-i hazai koncertjüket az Akvárium Klubban.

Jegyek: https://www.livenation.hu/show/1438138/dead-poet-society/budapest/2024-02-25/

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!