play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt a Breakpoint Zenekarral 2024.03.01. Mex Délelőtt a Breakpoint Zenekarral 2024.03.01.

Hírek

Ők lesznek a Nothing But Thieves előzenekara

today2023.12.23.

Background

A Nothing But Thieves február 12-én új albumával Budapestet is megrengeti, most pedig lehull a lepel a srácok vendégeiről is, előttük ugyanis a Bad Nerves nevű, egyre népszerűbb, Mick Jagger és Billie Joe Armstrong által is méltatott essexi banda játszik a Barba Negrában.

A Bad Nerves a Ramones és a Strokes egyéjszakás kalandjából születő fattyú – legalábbis így hivatkozik magára az öttagú brit csapat, akik vad, gyors és torzított popdalokat játszanak, olyan dallamokkal, amelyek olyan mélyen beleragadnak az ember agyába, hogy még a legképzettebb lobotomista is nehezen szabadulna meg tőlük. A csapat 2020-ban jelentette meg debütáló lemezét, rajta olyan dalokkal, mint a Baby Drummer, az Electric 88 vagy a Palace, megjelenése körül a negyedik legtöbbet streamlet előadónak számítottak Spotify-on.

A „power pop megkoronázott hercegei” néven emlegetett ötösfogat új mércét állít fel az adrenalinnal felturbózott pop-rock zenében. A zenekart nemrég Billie Joe Armstrong (Green Day) is beválasztotta az Oakland Coffee playlistjére, valamint Stone Gossard (Pearl Jam) is az egyik kedvenc zenekarának nevezte őket .A Jay Reatardra, Supergrassre és FIDLAR-ra emlékeztető hangzásukkal a Bad Nerves az USA című kislemezzel indította útjára a várva várt második albumukat, amelyhez amerikai és brit turné is tartozik. A teljes album 2024-ben jelenik meg egy sor kislemez után.

A lendületes csapatot Mick Jagger is így illette: ,,valószínűleg a legjobb zenekar a bolygón jelenleg”. Az biztos, hogy a punk nyersességgel operáló srácok előtt még nagy jövő áll, így érdemes lesz időben érkezni a Nothing But Thieves lemezbemutató koncertjére február 12-én, a Barba Negrába.

Jegylink:
https://www.livenation.hu/show/1434741/

nothing but thieves

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!