play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26. Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26.

Hírek

Patrick Dempsey a világ legszexibb férfija

today2023.11.11.

Background

A People magazin szavazta meg idén Patrick Dempsey számára a címet.

Jimmy Kimmel show-műsorában leplezték le, hogy kit választott meg idén a People magazin a legszexibb férfinak. A címet A Grace klinika című sorozatból is ismert Patrick Dempsey nyerte el.

Dempsey a műsorban azzal viccelődött, hogy a családja nagyot nevetett, amikor elárulta nekik a hírt. Őt magát pedig sokkolta a győzelem, de aztán nevetni kezdett rajta ő is.

Dempsey Derek Shepherd doktort játssza a nagysikerű kórházas sorozatban, A Grace klinikában. A legszexibb férfi stafétáját Chris Evanstől veszi át.

Patrick Dempsey szerepeiből

Az első jelentősebb televíziós szerepe egy visszatérő szerep volt a Will és Grace-ben. Ezután Aaron Brooks szerepét játszotta a Még egyszer és újra (Once & Again) című sorozatban. Dempsey-t 2001-ben Emmy-díjra jelölték „Legjobb férfi vendégszereplő (drámai tévésorozat)” kategóriában Aaron szerepéért.

Patrick Dempsey 1993-ban a fiatal John F. Kennedy szerepét játszotta a JFK. – Az ifjúság évei (JFK: Reckless Youth) című filmben. 2004-ben szerepelt a Vasakaratú angyalok (Iron Jawed Angels) című filmben. Ebben együtt játszott Hilary Swankkel és Anjelica Hustonnal. Vendégszereplőként jelent meg az Ügyvédek (The Practice) című sorozatban. Három epizódban szerepelt a befejező évadban, és egy olyan házas férfit alakított, aki megölte a szeretőjét.

szerepelt a Mindenütt nő (Sweet Home Alabama) című filmben is, ahol Reese Witherspoon vőlegényét alakította. Játszott a Sikoly 3-ban is, melyben Kincaid nyomozót alakította.  Dempsey 2007-ben szerepelt a Bűbáj (Enchanted) című Disney-filmben és a Saját szavak (Freedom Writers) című Paramount Pictures-filmben is, amelyben ismét Hilary Swankkel játszott együtt.

Dempsey 2008-ban főszerepben játszott a Boldogító talán (Made of Honor) című filmben Tomként. Szerepelt a Valentin nap című 2010-es romantikus vígjátékban; ezt a filmet Garry Marshall rendezte. A film öt szorosan kapcsolódó történetet követ, melyekben a Los Angeles-i emberek alig várják a szerelem ünnepét, vagy éppen rettegnek tőle.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!