play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Május 29. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Május 29.

Hírek

Call Me Karizma saját klubbulival tér vissza

today2023.10.24.

Background

Call Me Karizma idén többezres közönségnek zenélt a Sziget Fesztiválon az Európa Színpadon, most pedig készen áll arra, hogy saját bulival is megörvendeztesse a magyar rajongóit. Az amerikai énekes-dalszerző és rapper a hírek szerint új lemezén dolgozik, így biztosan nem maradunk friss dalok nélkül 2024. március 10-én, a Turbinában első saját budapesti koncertjén.

Call Me Karizma egy igazán különleges jelenség a modern zeneiparban. Megvan benne a lendület, hogy annyi érdeklődőt vonzzon magához, mint a legnépszerűbb influenszerek, mindezt egy művész kifinomultságával megteremtve. Ugyanazzal a magabiztossággal írja szövegeit, amellyel Eminem is képes volt falakat ledönteni, ugyanakkor otthonosan mozog gitárral a kezében is, romantikus alt-rockot játszva. Call Me Karizma – azaz RIZ – készen áll a turnézásra, az internetre és arra is, hogy megmutassa az egész világnak milyen az, amikor egyben van a teljes csomag.

Call Me Karizma dalait több százmillióan streamelték

Riz első dalait 12 évesen kezdte el írni, 2015-ben pedig még csak másodéves volt a főiskolán, amikor Mod Sun és Blackbear előtt lépett fel, a rajongóinak köszönhetően, akik tweetekben “követelték” a fellépését a rapperektől. Eddig három stúdióalbumot adott ki, virális TikTok-videóinak köszönhetően pedig több százmillióan streamelték dalait. Magyarországon először az idei Szigeten lépett fel, ahol több ezer embert csalogatott zenéjével az Európa Színpadhoz és adott felejthetetlen koncertet. Jelenleg új számokon dolgozik – legújabb kislemezét szeptemberben adta ki -, így jó eséllyel március 10-én még több újdonsággal érkezik a Turbinába turnéjával.

A jegyértékesítés október 20-án, 10 órakor indul a Live Nation weboldalán.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1805703039848897/

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!