play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26. Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26.

Hírek

Dokumentumfilmet forgatnak Szoboszlai Dominik történetéről

today2023.10.18.

Background

Hamarosan 400 millióan nézhetik meg Szoboszlai Dominik történetét a Premier League Stories nevű dokumentumfilm-sorozat egyik epizódjából.

A Premier League Stories című sorozat az angol futball-élvonal főszereplőit mutattja be 30 perces epizódokban, és a közeljövőben a magyar középpályás kerül reflektorfénybe. A Premier League küldöttsége kedden érkezett Magyarországra, ahol többek között a magyar válogatott telki edzőközpontjában, Budapesten, valamint Székesfehérváron is forgott a stáb kamerája – írja a Sportal.

A 2018-ban útjára indított sorozat 186 ország átlagosan 300-400 millió nézőjéhez jut el epizódonként, és már a negyedik évadnál tart (a járvány miatt egy szezon kimaradt). Többek között olyan klasszisok tűntek fel a produkcióban, mint Erling Haaland, Harry Kane, vagy éppen Vincent Kompany, míg a menedzserek közül Erik ten Hag, Sir Alex Ferguson és Mikel Arteta is kapott már saját epizódot.

Folyamatosan nő az érdeklődés Szoboszlai Dominik iránt

„Nyáron Angliában is bombaként robbant a hír, hogy Szoboszlai Dominik a Liverpoolba igazol, az érdeklődés pedig azóta nemhogy csökkent, de folyamatosan, hétről hétre nő – mondta a Sportalnak Bérczi Barbara, a Premier League magyar gyártásvezetője, aki másfél éve dolgozik a PL londoni központjában.

A Dominikot körülvevő figyelem már nem csak Angliában van jelen, világszerte mindenhonnan folyamatosan érkeznek hozzánk a megkeresések. Úgy gondoltuk, hogy az eddigi teljesítménye alapján Dominik tökéletesen beleillik a Premier League Stories profiljába, a műsorral pedig megpróbáljuk őt jobban bemutatni azoknak, akik eddig nem feltétlenül ismerték a nem mindennapi történetét.”

A stáb a magyar helyszínek után Németországban és Ausztriában is fog forgatni.

Az epizód novemberben kerül képernyőre, a pontos dátum és a szereplők egyelőre nem publikusak, de a következő két hétben vélhetően kiderül, hogy mikor, és melyik magyar csatornán láthatják majd a hazai nézők.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!