play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt - Mex vendége Nyutali Norbert ! Mex Délelőtt - Mex vendége Nyutali Norbert !

Hírek

Új karriert építene itthon Hujber Feri

today2023.10.14.

Background

A nyilvánosság előtt először mutatkozott be Hujber Feri párja, Szőke Krisztina amikor interjút adott a Story magazinnak.

Kiderült, hogy 2017-ben találkoztak először, akkor Hujber ráírt a Facebookon, aztán találkoztak.

Bevallom, eleinte nem tudtam, hogy híres színész, annyira más világban éltem kint Londonban – mondta Krisztina. Volt itthon is egy kis bérelt lakásom, ott került sor az első randevúra.  Az első találkozás azután olyan jól sikerült, hogy Feri megjegyezte, ha fiatalabb lenne – akkor volt 43, én pedig 24 –, lehetnék a barátnője. Azt feleltem, esetleg engem is megkérdezhetne erről, és akkor kiderülne a válasz.

Szőke aztán három-négy hónapig halogatta a randizást Hujberrel, de 2017 nyarán együtt kezdték meg közös életüket Londonban. Hujber már abban az évben megkérte a nő kezét: „Soha nem felejtem el. Egy Starbucksban ültünk, amikor Feri leguggolt az utcára néző ablak elé, és feltette a kérdést”.

Igen volt a válasz, ám a Covid elsöpörte esküvői terveiket, így nem került sor lagzira – ezt bepótolnák a jövőben. Könnyen lehet, hogy már itthon, mert Magyarországon képzelik a jövőjüket.

Hujber Feri biztos volt benne, hogy újra fia lesz

Feri a karrierjét szeretné újraépíteni, én online személyi asszisztensként akarok dolgozni, emellett lakáskiadással foglalkoznék, és úgy tűnik, a festményeim iránt is van érdeklődés. Aztán majd meglátjuk.

Krisztina régen felnőttfilmekben szerepelt, erről Hujber is tud, nincs köztük tabu, mondja Szőke. A nő elmondása szerint Hujber ma sem tartja monogámnak magát.

Született egy közös fiuk, Regő, aki már lassan hároméves: „Fura, de Feri kezdettől fogva biztos volt benne, hogy újra fia lesz. Amikor kiderült a baba neme, és lelkesen küldözgettem neki a kék szívecskéket, csak annyit felelt: tudtam”.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!