play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július

Hírek

Új dátumot kapott a Foreign Beggars visszatérő bulija

today2023.10.13.

Background

A legendás brit hip-hop csapat jövő tavaszra halasztotta az idén őszre hirdetett, huszadik évfordulóját ünnepló turnét. A Foreign Beggars felejthetetlennek ígérkező audiovizuális showja soha nem látott felvételekkel és zenékkel így végül április 18-án érkezik meg Budapestre, az A38 Hajóra, hogy a tavasz első sugaraival rázzák fel a hazai közönséget.

A Foreign Beggars tagjai idén úgy döntöttek, hogy újra összeállnak, hogy egy exkluzív turnéval ünnepelhessék meg a csapat alakulásának huszadik évfordulóját. A turnén megemlékeznek elhunyt zenésztársuk, Ebow Graham, azaz Metropolis életéről is. Az újraegyesülés másik fontos eleme pedig az ikonikus, Asylum Speakers című debütáló lemezük megünneplése, amelyet a DJ Mag minden idők legnagyobb és legalulértékeltebb brit hip-hop albumának nevezett. Ez volt az a lemez, amely a brit hip-hop nemzetközi úttörőjévé tette a zenekart.

Mi juthat eszünkbe a Foreign Beggars név hallatán?

Kitörölhetetlen nyomot hagyott a zenekar a zeneiparban, túlszárnyalva a műfajokat, hogy felvillanyozó előadásukkal nyűgözzék le közönségüket. A hip-hop, a grime és a dubstep egyedülálló keveréke nemzetközi elismerést vívott ki magának, megnyitva az utat a brit előadók és lemezkiadók új hulláma előtt.

Éppen ezért ígérkezik különleges eseménynek a Foreign Beggars turnéja, amelyre bár egy picit többet kell így várnunk, de mindenképpen megéri. A már megváltott jegyek az új dátumra is érvények maradnak, azonban akinek mégsem felel meg az új időpont, az november 6. 23:59-ig dönthet úgy, hogy inkább vissza szeretné váltani a jegyét. A jegyvásárlókat e-mailben értesítik. További információ a www.livenation.hu oldalon érhető el.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!