play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - 2024. Július 23. Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - 2024. Július 23.

Hírek

A frissen nősült Szabó Ádám elárulta, milyen volt az álomesküvőjük

today2023.10.08.

Background

Szabó Ádám feleségül vette a szerelmét, Jennifert. A családalapítást is tervezgető zenész azt mondta, hogy az oltár előtt úgy érezték, mintha újjászülettek volna.

Az esküvőjük szeptember 23-án volt. A templomi szertartás után egy anyakönyvvezető adta össze őket, a lagzit pedig Törökbálinton tartották.

Ádám a Hot! magazinnak elárulta: attól féltek, hogy az esküvőjüket elmossa majd az eső. Azonban szerencséjük volt, és mire a helyszínre értek már hét ágra sütött a nap.

„A templomi szertartáshoz hasonlót még nem éreztem soha. Amikor az oltár előtt álltunk, olyan érzésünk volt, mintha újjászülettünk volna, és ezt mindenféle túlzás nélkül mondom” – emlékezett vissza a zenész, aki azt is elárulta: nem sokáig bírták sírás nélkül a szertartást, már a bevonulás alatt potyogtak a könnyeik.

Szabó Ádám a lakodalom részleteiről is beszélt:

A lagzin a pár egy általuk megálmodott nyitótáncot adott elő, és volt még egy közös számuk is. A fiatal ara az esküvő után fel is vette a férje a nevét, így már Szabó Jenniferként indult el Olaszországi nászútjukra. Az interjúban azt is elárulták, hogy a következő nagy lépés a családalapítás lesz, amivel nem is akarnak sokáig várni, már jövőre szeretnék megpróbálni.

Szabó Ádám A Dal 2013 eurovíziós nemzeti dalválasztó show elődöntőjébe jutott a Hadd legyen más című dalával. 2013-ban énekesként is kipróbálta magát az X-Faktor című műsorban, ahol az ötödik helyig jutott. 2014 márciusában megjelent a Nem kell többé félj című dala. 2015-ben az énekes bekerült a Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatójába, ezúttal Give Me Your Love című dalával. 2017-ben ismét bekerült A Dal eurovíziós nemzeti dalválasztó show elődöntőjébe a Together című dalával. 2015-ben Katona Tamással megalapították a Yesyes formációt. 2018-ban bekerültek a A Dal eurovíziós nemzeti dalválasztó show-ba az I Let You Run Away dalukkal, egy évvel később pedig az Incomplete-tel.

2018-ban szerepelt a TV2 A nagy duett műsorában. Partnere Keveházi Krisztina volt. 2020-ban a Sztárban sztár nyertese.

 

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!