play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Papp Ákos - Június 19. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Papp Ákos - Június 19.

Hírek

Szívesen örökbe fogadna egy 25 éves nőt Dévényi Tibor

today2023.09.30.

Background

Dévényi Tibor tizennégy együtt töltött év után, tavaly télen vette feleségül élete párját, Beát.
A műsorvezető, DJ boldogsága már csak akkor lenne teljesebb, ha valamelyik fia megajándékozná őt egy unokával, ám jelen pillanatban egyikük sem érzi úgy, hogy
szívesen megnősülne.
Ezért furcsa megoldás jutott eszébe annak érdekében, hogy átélhesse, milyen érzés nagypapának lenni!
„Az jutott az eszembe, hogy ha örökbe fogadhatnék egy huszonöt éves lányt, akkor szívesen lennék a pót nagypapája. Természetesen minderre egy casting után kerülne sor. A feleségemet pedig ezek után elküldeném egy igen hosszú tanulmányútra” – mesélte nevetve a DJ a ripost.hu-nak.

Dévényi Tibi bácsi természetesen csak humorizált, talán azért is, mert a több mint tizennégy éve tartó kapcsolatukban egyáltalán nincs jelen a féltékenység.

Dévényi Tibor  a Magyar Televízió számára készített Három kívánság (1984–1999) című műsorsorozatával lett országos hírű. A műsor lényege: lehetőséget teremteni arra, hogy kamaszkorú gyermekek találkozhassanak kedvenceikkel, sportolókkal, előadóművészekkel stb. Ismertté vált Tibi bácsi elintézi című műsorával is. Később olyan tévéműsorokat vezetett, mint a Torpedó és az Elektor kalandor.

A nagy generáció egyik ikonikus alakja 2018. október 6-án visszatért, az országos Retro Rádió hullámhosszán teljesíti a hallgatók és sztárok zenei kívánságait Három Kívánság című műsorában.

Fotó: blikk

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!