play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - Április 30. Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - Április 30.

Hírek

Októberben érkezik a legújabb Harry Potter-könyv

today2023.09.25.

Background

A Varázsalmanach című új Harry Potter-könyv október 10-én debütál globálisan, így Magyarországon is, és a megjelenés napján egy speciális könyvbemutatóval is készülnek. A rendezvényen lehetőség lesz találkozni Tóth Tamás Boldizsárral, a sorozat magyar fordítójával. A könyv mindenféle témával foglalkozik a varázsvilágból: bemutatja a legfontosabb karaktereket, helyszíneket, és még a varázslókarácsony hagyományait is  – írja a noizz.hu.

A Varázsalmanach minden, ami Harry Potter: tartalmazza az alapvető névsorokat, listákat, térképeket és a varázsvilág minden aspektusát, Hagrid veszélyes állataitól kezdve egészen a pálcamágiáig.

J.K. Rowling varázsvilága továbbra is óriási siker, a hét kötetből eddig több mint 600 millió példány kelt el világszerte. Bár a fő sztori 2007-ben ért véget, az univerzum folyamatosan bővül, legyen szó filmekről, színdarabokról vagy videójátékokról. A Varázsalmanach pedig új mércét állít a vizuális élményben: a 200 oldalas enciklopédia minden oldala illusztrált, és hét grafikus művész munkája teszi az olvasmányélményt lenyűgözővé.

A hivatalos magyar bemutatón október 10-én, 17 órakor a Libri Allee Könyvesboltban számos izgalmas programmal és meglepetésajándékokkal várják a rajongókat.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!