play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Bátki Mihály - Június 12. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Bátki Mihály - Június 12.

Hírek

Különleges emlékkoncert Tina Turner tiszteletére

today2023.09.22.

Background

Magyarországon, az Erkel Színházban 2023. november 5-én emlékkoncertet tartanak Tina Turner tiszteletére. A budapesti rendezvényen Tóth Andi, Keresztes Ildikó, Oláh Ibolya, Fehér Adrienn, Freddie, Veréb Tamás és Erox adják majd elő a „Rocknagyi” legismertebb dalait.

Tina Turner híres dalai között találhatjuk a Private Dancer-t, a Proud Mary-t, és természetesen a Simply the Best-et is, amit sokan csak úgy ismernek, mint a „The Best”. Nem csak angol nyelvű dalokban volt sikeres, hiszen az Eros Ramazzottival közösen énekelt Cose Della Vita című olasz dal is világhírű lett. Olyan nagy hatással volt a zenei világra, hogy a londoni West Enden saját show-t is kapott musical formájában, amely jelenleg is műsoron van. Turner művészete és dalai azonban továbbra is szívünkben élnek.

Tina Turner mögött elképesztő vokalisták erősítették a dalokat. Ez most sem lesz másképp az Erkel Színházban két hölgy, és egy úr fogja képviselni a vokál szerepét, aki már biztosan jelen lesz, az Csakmag Vivien énekes, dalszerző, és énektanár. Frontembere egy populáris és egy rock – metal zenekarnak is, de fellép több nagyobb produkció vokalistájaként, többek között Oláh Ibolya mögött.

A rendezvényen olyan neves előadók lépnek fel, mint Tóth Andi, Keresztes Ildikó, Oláh Ibolya, Freddie, Veréb Tamás és Erox Martini.

Jegyekhttps://www.jegy.hu/program/koncert-tina-turner-emlekere-149668/1006177

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!