play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - Április 30. Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - Április 30.

Hírek

Vékes Csaba Patrick Duffyval forgat gombfociőrültekről szóló vígjátékot Magyarországon

today2023.09.16.

Background

A Dallas című televíziós sorozatból ismert Patrick Duffy és Scherer Péter főszereplésével gombfociőrültekről szóló vígjáték forog október 12-ig Magyarországon. Vékes Csaba Lepattanó című romantikus sportvígjátéka várhatóan jövőre kerül a magyar mozikba.

Scherer Péter egy fanatikus gombfociversenyzőt, a Dallas Bobbyja, Partrick Duffy pedig mecénást játszik a romantikus sportvígjátékban, amely  az esendőségről, szeretetről, kitartásról, a gombfoci szerelmeseiről szól és egyúttal tiszteleg a magyar játék előtt – olvasható az MTI-hez csütörtökön elküldött tájékoztatóban.
A történetben a főszereplőnek, Kálmánnak (Scherer Péter) a gombfoci véresen komoly sportág. Csapatával épp az Európa-bajnokságra készül, ám a selejtező hajrájában pénzügyi okokból kizárják őket. Mindannyiuk élete válságba jut, de ekkor egy milliárdos (Patrick Duffy) tévedéséből 100 millió forint landol a számlájukon. Így újra esélyük nyílik kijutni az EB-re, hacsak addig le nem buknak.
A főszereplők között lesz még Derzsi Dezső, Waskovics Andrea, Katona László és Fekete Zsolt.
A további szerepeket egyebek mellett Rába Roland, Gyuricza István, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán, Petrik Andrea, valamint Gáspár Sándor alakítják.
A film forgatókönyvírója a rendező Vékes Csaba (Szia, Életem!, Korai menyegző, Hetedik alabárdos), társ-forgatókönyvírója Gönye László volt. Az operatőr Dévényi Zoltán, a vágó Gotthárdi Balázs, a látványtervező Takács Eszter, a zeneszerző Kovács Márton.
A film producere Roskó Péter (Szia, Életem!, Korai menyegző), kreatív producerként pedig Scherer Péter is részt vesz az alkotó folyamatban.
A Lepattanó című vígjáték a Blue Duck Arts gyártásában készül a Nemzeti Filmintézet támogatásával.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!