play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt - Mex vendége Nyutali Norbert ! Mex Délelőtt - Mex vendége Nyutali Norbert !

Hírek

RockBalaton 2023. péntek-szombat

today2023.08.19.

Background

Le kell szögezni, hogy egy fantasztikus két napnak lehettem részese, amit ezúton is köszönök! Ilyen profizmust minden téren, kevés fesztivál mondhat magáénak. Nem csoda az első hely 2019-ben az Év fesztiválja szavazáson! Megérdemlik, tényleg!

Először is kiemelném a közlekedést! A Balaton partjáról, de akár Budapestről is óránként induló vonatokkal, és országbérlettel szinte fillérekből megközelíthető a helyszín! A hazajutás szintúgy a „Bagoly” vonatokkal történik, ami óránként jár egész éjszaka.

A biztonsági szolgálaton minden alkalommal gördülékenyen lehetett átmenni, tudták, tették a dolgukat, kedvesek voltak, de ha kellett, pillanatok alatt ott teremtek. Köszönöm nekik, hogy ilyen éberen vigyáztak ránk!

Amit még ki kell emelnem, az a gyerekek voltak. A 11 hónapostól kezdve az apróbbakon át egészen a kamaszokig mindenkivel találkoztam, és mindenki jól érezte magát! Figyeltek egymásra, előzékenyek voltak, és tényleg nem láttam még a nagyobbaknál sem alkoholt a kézben. A kicsik plédeken, pokrócokon, és mindegyik gyermeken ott volt a fülvédő, a szülőknek is ezért hatalmas gratuláció!

Ennyi bevezető után most már térjünk is rá magára a koncertre. Pénteken a Road mint fő-zenekar csinált fantasztikus hangulatot, felejthetetlen előadásukkal nyűgözték le a közönséget! A fiúk hozták a megszokott profizmust, azt amit az ember már valahol elvár ezen a szinten. A hangosítás hibátlan, az összbenyomás kifogástalan!
A hangulatot hozzájuk az AWS alapozta meg, akik megemlékeztek Örsről is, és az Eurovíziós dalukat is eljátszották, a Viszlát nyárt.
Őket előzte meg a színpadon az AB/CD, akik ütemre pontos AC/DC számokkal szórakoztatták a nagyérdeműt.
A staféta botot ők a DON GATTO együttestől vették át, akik a pénteki napon az első zenekarként, (hogy a barátnőmet idézzem) „Matinéban csináltak akkora bulit” … és igen!

Szombaton kiemelt helyen az Ossian érkezett, a tömeg hatalmas, Endréék fantasztikusak, (mint mindig) a show másodperc pontos, a régi számokon túl, (a barát, élő sakkfigurák, rocker vagyok, békesség sugárút) a nemrégiben megjelent lemezről is hallhattunk dalokat.
A hangulatért felelős Auróra méltóképpen tette a dolgát, a már akkor is hatalmasra duzzadt tömeget táncra, és tombolásra buzdította.
Szombati napunk első zenekara a Terra Nullius, különlegessége, hogy ötvözték a klasszikusnak vélt rock hangszereket, és egy csellós is a csapat tagja. Furcsa látvány egy rock fesztiválon. Jó hangzásvilág, különlegesen felépülő dalok voltak a jellemzőek.
A nap zárásaként megérkezett a Depresszió, sokunk kedvence, és egy jó kis rockos, tombolós estét hoztak össze.

Remélem jövőre is ugyanilyen fantasztikus két napnak lehetek szem, és fültanúja!

BeBu

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!