play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26. Mex Délelőtt Vendég: Ács Bernadett Bettina 2024.04.26.

Hírek

Médiaválogatott Sztártitkok: Völgyi Zsuzsi

today2023.07.09.

Background

E heti adásunk vendége Völgyi Zsuzsi, a Romantic együttes énekesnője. Zsuzsi elmesélte, hogy az egész életét végigkísérte a zene, már gyermekkorban énekelt, versenyekre járt. Húsz évesen került be a Romanticba, később pedig népművelőként diplomát szerzett, és rádiós műsorvezető lett. Egy titkát is megosztotta Rickyvel. 

– Mivel rádiónál dolgozom, és egy reggeli műsort vezetek, ezt csak úgy lehet vezetni, ha az ember teljesen őszintén beszél a saját életéről, a nézeteiről. Ott nem lehet egy álarc mögé bújni. Annyi mindent elmondtam magamról, már nincsenek is titkaim, de azért egy dolgot elárulok. Ha hosszabb útra megyünk, akkor van egy rózsafüzérem, amit finoman szorongatok, főleg felszálláskor. Elmondom a magam kis imáját, teljesen rábízom magam a jó Istenre. Ha az az utam az utolsó, akkor beletörődve ebbe a dologba felszállok a repülővel, és a jó Isten majd eldönti, hogy hogyan tovább. A rózsafüzér mindig nálam van. Amikor az utazásokra indulok, akkor ez az első, amit a táskámba beteszek. 

Hallgasd ezúttal is a Médiaválogatott Sztártitkokat a Mex Rádióban július 10-én 20 órakor, és tudd meg, hogy Völgyi Zsuzsi milyen pályára készült gyerekként, mi szeretett volna lenni! 

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla 

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!