play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - Április 30. Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - Április 30.

Hírek

Médiaválogatott Sztártitkok: Gasparik Maja

today2023.07.01.

Background

Gasparik Maja kapott ezúttal meghívást a Sztártitkok stúdiójába. A Felvidéken élő Maja az Arizóna zenekar énekesnője, rádiós-televízió műsorvezető.

Majától rengeteg mindent megtudhattunk az életéről, a zenei karrierjéről, a televízió-rádiós munkájáról, és természetesen a titkairól is.

– Nem tudom, hogy ez zenekari titoknak számít-e? Mostanában a turnébuszban mindig pörgetem az instat. Ezt nem tudják azok, akik ott vannak a koncerten, de mindig nézem, hogy milyen videókat tudok legyártani a fiúkkal, mert imádom ezeket a rövid kis minivideókat. Az a szerencsén és a srácok jókedvén múlik, hogy végül meg tudjuk-e valósítani. Ez egy olyan háttértitok, amit a nézőink, vagy a követőink nem szoktak tudni. A másik pedig, hogy nekem mindig fontos volt, hogy legyen rajtam valami érdekesség. Egy időben virágkoszorút viseltem rendszeresen, és abból voltak mindig újak. Ezt a gyűjteményt egyébként eltettem. Az első várandósságom alatt készült egy klip. Ezt a klipet rendszeresen látom, amikor leadják a tévében, és mindig mondom, hogy „te jó ég, senki nem mondta, hogy hokkaido töknek öltöztem”! Sárga ruha volt rajtam, és sárga virágkoszorú, közben a hasam már óriási volt. Utólag mondtam, hogy ez borzasztó, úgy hogy a virágkoszorúkat egy időre el is tettem.

Ha szeretnétek megtudni még milyen öltözködési titkai vannak Majának, akkor tartsatok ezúttal is velünk a Mex Rádióban július 3-án 20 órakor!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!