play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - Április 30. Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - Április 30.

Hírek

Mindenki napja – a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete szervezésében

today2023.06.29.

Background

A Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete ismét bebizonyította, hogy valóban létezik a világban önzetlen segítség, amely összefogással még nagyobb hatást érhet el.

Igaz, már több mint egy hete, hogy 2023. június 18-án megrendezésre került a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete által szervezett „Mindenki napja”, de azóta is mindenki arról beszél a környéken, és azon túl is.

Az eseményen történő részvétel teljesen díjtalan volt, neve pedig hűen tükrözte az egyesület üzenetét, hiszen a nagycsaládosokon kívül is valóban mindenkit szívesen láttak.

Az esemény megnyitóján Makai Ferenc önkormányzati képviselő osztotta meg gondolatait a közösség erejéről, hiszen az összefogás az egyesület számára is igen kiemelkedő értéknek számít. A beszédet számos izgalmas és színes program követte, maradandó élményeket nyújtva minden korosztálynak.

Volt arcfestés, csillámtetoválás, henna, trambulin, ugrálóvár, mentőautó-bemutató, elsősegély-oktatás, ügyességi és mókás vetélkedők, ajándékok (édesség, kulacs, vízipisztoly, buborékfújó, könyvek, plüssök, babák, autók stb.), kutyabemutató, táncbemutató, zumba bemutató, színpadi interaktív műsor, az asztaloknál rágcsák, üdítők, ebéd és sok más izgalmas esemény.

Az apukákról sem feledkeztek meg, hiszen éppen Apák napja volt: nekik igazán vicces játékokkal és nyereményekkel készültek. Volt pelenkázóverseny, kötélhúzás és még tejszínhabbal való borotválkozás is.

Az eseményhez számos jótékonysági egyesület csatlakozott, így a Baptista Szeretetszolgálat ajándékokkal készült, míg a Szcientológia Önkéntes lelkészek a gyerekjátékokon kívül hennafestéssel, és a gyerekek örök kedvencével, a bolognai spagettivel járultak hozzá a résztvevők boldogságához.

Az AMS mentőszolgálat bevezette a résztvevőket a mentőautók rejtelmeibe. A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezetének Ifjúsági csoportja pedig arcfestéssel, csillámtetoválással és elsősegélynyújtási bemutatóval készült a résztvevőknek. A Magyar Református Szeretetszolgálatnak köszönhetően pedig mindenki nagy chipsropogtatásba kezdhetett.

Természetesen a rendezvény legfelemelőbb része a gyermekek szereplése és az apukák párás tekintete volt, melyet fokozott az előadás végén a gyerekekből és a felnőttekből megalkotott szeretet köre, a tökéletes egységet jelképezve.

Így zajlott a MINDENKI NAPJA, ahol a résztvevők boldogsága, öröme volt a legfontosabb.

A Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete rendszeresen támogat több száz nagy- és kis családot, egyedülállót, nyugdíjast és bármely rászorulót vallásra, bőrszínre vagy társadalmi hovatartozásra való előítélet nélkül. Ahhoz, hogy ezt meg tudják tenni, a segítséget is ezen elvek szerint, vagyis diszkrimináció nélkül fogadják el, amelynek köszönhetően valóban eredményes összefogást tudhatnak magukénak.

Az egyesület minden tagja tudja, milyen nélkülözni, hiszen mindannyian átélték már a minőségi ellátás hiányát. Önkéntesként, fizetés nélkül támogatják az egyesületet az erejükkel, idejükkel, kreativitásukkal, munkájukkal, hogy adományokon, rendezvényeken keresztül segíthessenek minél több rászoruló embertársunknak. Az önkéntesen felvállalt felelősségük óriási, és szerencsére ezzel arányosan a támogató társegyesületek, egyházak, szervezetek és magánszemélyek köre is egyre nagyobb.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!