play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    M-ÉRTÉKADÓ Lippner Tamással 2024 Április M-ÉRTÉKADÓ Lippner Tamással 2024 Április

Hírek

Új dal a csütörtökön nálunk is fellépő X Ambassadorstól

today2023.06.06.

Background

Az X Ambassadors olyan slágerekkel tört be a toplistákra, mint az Unsteady vagy a Renegades és azóta is megbizható tempóban hozzák az újabb és újabb slágereket. Most pedig itt a legújabb, a Happy People, amely egyben egy új, kollaboratív kislemez projektnek is a része. Az X Ambassadors június 8-án az Akvárium Klubban a slágerek mellett az elmúlt évek újdonságait is elhozza a hazai közönségnek.

Az új kislemez, a „Happy People” egy soulos és introspektív dal, melyben akusztikus gitár és zongora szólal meg. A frontember Sam Nelson és a közreműködő művészek, Teddy Swims & Jac Ross lenyűgöző énekhangjukat és a közös harmóniát mutatják meg a dalban. Témájában az új szám a boldogságra való törekvésre összpontosít, miközben az ember saját mentális egészségével küzd.

A „Happy People” a zenekar folyamatban lévő ‘(Eg)’ közös kislemez projektjének része, amely kiemeli a zenekar dalszerzői/produceri képességeit. A szám megjelenésével egy időben az X Ambassadors egy videoklipet is kiadott a „Happy People”-hez, melyben a teljes zenekar és a két zenész egy külvárosi kertvárosi ház pázsitján zenél, kiemelve az új kislemez közös „éneklős” hangulatát.

Happy People:
https://www.youtube.com/watch?v=60ZVv2HZw4o

Az X Ambassadors énekese, Sam Nelson így nyilatkozott: „Az új dalunk, a „Happy People”, amelyben Teddy Swims és Jack Ross is közreműködik, arról szól, hogy küzdünk a saját egészségünk és boldogságunk megőrzéséért, miközben folyamatosan támadnak minket a mások látszólag tökéletes életének képei. Ezzel mindannyian nap mint nap szembesülünk, ha csak a telefonunkra nézünk. A lehetőség, hogy Teddyvel és Jackkel dolgozhattam ezen a dalon, mindannyiunk számára transzcendens élmény volt. Bármikor kinyitják a szájukat, egyszerűen annyira mélyen átérzed, hogy mit mondanak és mit énekelnek, nem tehetnek róla, de mindent feltárnak előtted, amikor énekelnek, és ez aranyat ér.”

A „Happy People” a legújabb az X Ambassadors sikeres kiadványainak sorában, miután 2015-ös debütáló albumuk, a VHS a Billboard 200-as lista Top 10-es listáján landolt, és végül platina minősítést szerzett, megnyitva az utat az Orion [2019] és a The Beautiful Liar [2021] előtt. Mindeközben diszkográfiájuk olyan dalokkal gyarapodott, mint a négyszeres platinalemezes “Unsteady”, a háromszoros platinalemezes “Renegades”, a szintén platinalemezes “Jungle” Jamie N Commons-szal, vagy a “Home” Machine Gun Kelly-vel és Bebe Rexha-val. A hazai közönség először 2020 márciusában hallhatta őket élőben, így sokaknak pont az X Ambassadors koncertje lehetett sokáig az utolsó nemzetközi koncertélménye. Most pedig a zenekar végre ismét Budapestre érkezik, ahol slágereik mellett immáron új dalaikból is hallhatunk majd ízelítőt június 8-án, az Akvárium Klubban.

Jegyek a www.livenation.hu oldalon érhetők el:
https://www.livenation.hu/show/1412236/x-ambassadors/budapest/2023-06-08/hu

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!