play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt Vendég: Zsigó Ferenc (Mookie Brando) 2024.03.28. Mex Délelőtt Vendég: Zsigó Ferenc (Mookie Brando) 2024.03.28.

Hírek

Két tonna tápadomány talált gazdára a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány civil állatvédőket támogató kampánya során

today2023.05.23.

Background

Az április 3-án indult kampány elsődleges célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a magyarországi civil állatvédő szervezetek fáradhatatlan és sokszor emberfeletti tevékenységére, amelyet kutyák, macskák és egyéb állatok mentése érdekében folytatnak – olvasható a közleményben.
Felhívták a figyelmet arra, hogy amennyiben a személyi jövedelemadó 1 százalékát, vagy bármilyen egyéb adományt regisztrált, állatvédelmi tevékenységet végző civil szervezetnek adományoznak az adófizetők, szó szerint életeket menthetnek vele.
A tájékoztatás szerint a kampány része volt egy online nyereményjáték is, melyben a győztes által megjelölt szervezetnek 1 tonna, a második helyezett által megjelölt szervezetnek 500 kilogramm, a harmadik helyezett által megjelöltnek pedig 300 kilogramm tápadományt juttatott el a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!