play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  M-ÉRTÉKADÓ Lippner Tamással 2023 09 22 M-ÉRTÉKADÓ Lippner Tamással 2023 09 22

Hírek

A Masszőr Olimpia újraértelmezi a masszázstechnikák világát

today2023.04.26. 54

Background
share close

A Másodállás Start által szervezett esemény a masszőrök tehetségét és elkötelezettségét ünnepli, miközben felhívja a figyelmet a masszázs előnyeire és szépségére.

Az elmúlt néhány évben több mint ötezren tanultak masszőrnek a Másodállás Start segítségével. Az élet különböző területeiről érkező emberek fő motivációja, hogy új hivatásként, főállásban vagy másodállásban másoknak segítsenek a testi és a lelki egészség megőrzésében. Az első alkalommal megrendezésre kerülő Masszőr Olimpia egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy masszőrök egy magas színvonalú, független versenyen mérjék össze a tudásukat és széles körben népszerűsítsék szolgáltatásaikat.

Egy szakma korlátlan növekedési és fejlődési lehetőségekkel

Magyarországon több mint 60-féle masszázstechnika ismert. Ezek egy része már néhány nap, illetve hét alatt elsajátítható, a gyógymasszőrök pedig egy kétéves komplex képzés után nyújtanak széles körű és szakszerű kezeléseket, hogy segítsék ügyfeleik fizikai és mentális egészségének megőrzését és javítását.

 A masszőrök folyamatosan képezhetik magukat. Az új ismeretek összetettebbé teszik a tudást és hatékonyabbá a kezeléseket, ami idővel növelheti a szakmai elismertséget, és lehetőséget teremt a karrier magasabb szintre emelésére.

„A masszázsterápia előnye, hogy nincs nagy hely-, illetve eszközigénye. Egy képzett masszőr akár 6-24 hónap alatt jövedelmező vállalkozást építhet fel, hiszen egyre több ember ismeri fel a fizikai és a mentális jóllét fenntartásának fontosságát, ezért a képzett masszázsterapeuták iránti igény folyamatosan nő” – avat be a részletekbe Simon Marcsi, a Másodállás Start vezetője, az első alkalommal megrendezésre kerülő Masszőr Olimpia ötletgazdája és szervezője.

A Masszőr Olimpián a kivételes tehetségeket keresik és jutalmazzák

A masszőrök elsősorban az egészségmegőrzés és a személyes fejlődés lehetőségét keresik ezen a pályán, és az ügyfeleik fizikai és mentális igényeihez igazodva, személyre szabott masszázskezeléseket nyújtanak. A masszázs növekvő népszerűsége ellenére a masszőrök gyakran elszigetelten, a megérdemelt támogatás és elismerés nélkül dolgoznak.

A Masszőr Olimpia résztvevői lehetőséget kapnak arra, hogy bemutassák készségeiket és képességeiket a szakembereknek, illetve a nagyközönségnek, amivel növelhetik az ismertségüket és az önbizalmukat, értékes tapasztalatokat szerezhetnek, emellett új kapcsolatokra is szert tehetnek, amelyek további üzleti lehetőségeket nyithatnak meg, illetve előnyt jelentenek az ügyfélszerzésben.

 „A Masszőr Olimpia páratlan lehetőség a masszázs művészetének és elkötelezett szakembereinek tiszteletére. A célunk felhívni a figyelmet a szakmára és ösztönözni másokat arra, hogy ezen a hálás területen építsenek karriert, hozzájárulva egy egészségesebb, boldogabb világhoz. Egy masszázsterapeutának intuitívnak és kreatívnak kell lennie, hogy érzékelje a kliens fizikai és mentális állapotát, és ennek megfelelően alakítsa ki a masszázskezelést. A Masszőr Olimpián ezeket a kivételes tehetségeket keressük, bátorítjuk és jutalmazzuk” – tette hozzá az első Masszőr Olimpia szervezője.

A verseny esélyt ad a nemzetközi elismerésre

A Masszőr Olimpia a Nemzetközi Masszőr Verseny kritériumai szerint zajlik. A masszőrök meghatározott színvonalú szakmai videók beküldésével nevezhetnek és mutathatják meg a szakmai felkészültségüket. Az érdeklődők a https://masodallas.net/masszorolimpia2023/ oldalon regisztrálhattak.

A Masszőr Olimpia győztese részt vehet a koppenhágai Nemzetközi Masszőr Versenyen, ami akár európai ismertséget is hozhat számára.

„Hiszünk abban, hogy minden ember megérdemli az egészséget és a betegségek nélküli életet. A Masszőr Olimpiával ezt az üzenetet szeretnénk minél több emberhez eljuttatni” – zárta gondolatait a Masszőr Olimpia szervezője.

 

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!

0%