play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Április 24. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Április 24.

Interjúk

Médiaválogatott Sztártitkok – Kocsis Tibor

today2023.04.03.

Background

A Médiaválogatott Sztártitkok adásaiban Haddad Henrik, Ricky minden héten más ismert embert lát vendégül, hogy életükről, munkájukról, a sportról és a titkaikról beszélgessen velük. Ezúttal Kocsis Tibor került mikrofonvégre.

– Volt ugye az X-Faktor műsor, amit én végigcsináltam, és ott volt nekünk egy kettős életünk abban az időben. Erről szeretnék úgy mesélni, hogy senkinek ne adjam ki a titkait, csak a saját magamét esetleg. Az nem titok, hogy akkor ott mi együtt laktunk egy házban. Több lakást béreltek nekünk a produkció részéről. Abban az időszakban nem volt olyan nap bent az X-Faktor házban, amikor mi ne buliztunk volna.

– Október közepén indult az élő műsor, de mi szeptember 1-jén már beköltöztünk, egyrészt, hogy összeszokjunk, másrészt, hogy elkezdjük tanulni az első dalokat. 20-21 ember volt, az életkor 16-tól 30-ig, viszonylag közel egymáshoz, és mindenki jól akarta érezni magát. Minden nap úgy indult, hogy komolyan, koreográfia tanulás, dalválasztás, gyakorlás, de azért minden egyes este arról szólt, hogy előkerült egy kis üveg pálinka, amit valaki az anyukájától, apukájától hozott otthonról, és akkor jött, hogy egyet csak igyunk már így lefekvés előtt. Nagyjából minden volt ott egy idő után, csak gyakorlás nem. Természetesen azért készültünk is.

– Nagyon sajnálom azokat, akik a lakásokat bérbe adták nekünk, mert olyan állapotokat hagytunk néha, hogy az valami elképesztő. Kétszintes lakás volt, és például matraccal csúszdáztunk a felső szintről az első szintig a lépcsőn. Meg kiszedték a többiek, a srácok a csapot a helyéről, a mosogatónak a lemosó részét, és azzal locsolkodtak a konyhában. Pont, mint egy kollégiumban. Nagyon komoly randalírozás volt.

További történetek hallhattok Kocsis Tiboval a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában. Tartsatok ezúttal is velünk!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!