play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Bátki Mihály - Június 12. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Bátki Mihály - Június 12.

Hírek

Két hónap alatt kilencezer aludoboz az automatában

today2023.04.01.

Background

Már a fonyódi piacon is visszaváltó automatába dobhatjuk be a kiürült dobozokat és minden darab bedobásával 3 Ft-tal támogathatjuk a beteg gyerekeket – áll a Máltai Szeretetszolgálat Facebook bejegyzésében. Az aludoboz: könnyű és környezettudatos, értékes hulladék. Az újrahasznosítható anyagok közül az egyik legértékesebb. Nemcsak az alapanyag ára miatt, hanem azért is, mert az új fém előállításához képest 95 százalékkal kevesebb energia szükséges a hulladékból való újrafeldolgozáshoz.

A „Minden Doboz Visszajár” kezdeményezés éppen az újrahasznosításuk népszerűsítéséért dolgozik. A visszaváltó automatán kívül, munkahelyeden, iskoládban, vendéglátó egységedben, üzletedben szelekítv hulladékgyűjtés formájában is könnyedén megoldható, hogy részt vegyél ebben a körforgásban. Nincs más dolgod, mint hogy felveszed velünk a kapcsolatot és igényeled a „máltás kukát” amibe gyűjtheted, ha megtelik jelzed és mi elhozzuk – olvasható még a bejegyzésben.

Written by: Lázár Csaba


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!