play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  GABLINI 4. rész GABLINI 4. rész

XX

Médiaválogatott Sztártitkok: Szenes Sándor

today2023.03.19. 8

Background
share close

A Médiaválogatott Sztártitkok stúdiójába ezúttal Szenes Sándor érkezett, a Ferencváros egykori játékosa.

Sanyi Erdélyben nőtt fel, ott töltötte a gyermekkorát. Már 5 éves korától futballozott. Nagy példaképe a Ferencvárosból Nyilasi Tibor volt, és ő is a csapatba akart tartozni. Hogy mit tett ennek érdekében, erről mesélt Rickynek.

– Gyerekkoromhoz kapcsolódik a titok, ami a sportkarrieremet is elindította. Tudvalevő, hogy a fiatalság – ahogy a mai világban is – elég sokat jár szórakozni diszkóba, bulikba, ahol együtt vannak. Sokan nem tudják rólam, de nekem az életemből kimaradt ez, a csajozás, a diszkózás, a bulizás, mert valamilyen áldozatot kellett hoznom, és úgy éreztem, hogy így teszek jól. Valahol nem bánom, mert hála Istennek, megjutalmazott az élet ezzel is, és úgy éreztem, hogy van időm bepótolni. Annak tudatában voltam, hogy ha van egy célod, és teszel érte, az lemondással jár. Ez is pont egy ilyen lemondás volt. Míg mások bulizni jártak, addig én fogtam a labdámat, és rugdostam a kapura, gyakoroltam. Magam miatt tettem.

Hogy végül hogyan került a Ferencvárosba az erdélyi fiú, hogyan teljesültek az álmai, megtudhatjátok a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásából. Hallgassátok ezúttal is!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Previous post

fotókiállítás 365 fotópályázat

Hírek

Szabadtéri fotókiállítás nyílt Budapesten a Duna-korzón

A Magyarország 365 fotópályázat legjobb kétszáz alkotását mutatja be az a szabadtéri fotókiállítás, amely a március 15-i ünnepi programok részeként nyílt meg Budapesten, a Vigadó tér és a Március 15. tér közötti területen Magyarország képei címmel – írja a turizmus.com. A Duna-partra és a szállodai sorra 70 duplaoldalas, átvilágítható installációt helyeztek ki, ezeken 130 kép látható főként a természet, táj kategóriákból, de van köztük aktközeli fotó is. Kaiser Ottó fotográfus, […]

today2023.03.18. 42


0%