play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  GABLINI 4. rész GABLINI 4. rész

Zene

Médiaválogatott Sztártitkok: Tereh István

today2023.03.06. 16

Background
share close

Az e heti adásban Tereh István, azaz Tereh Öcsi, a Solaris, az Első Emelet, a Step, és a Napoleon Boulevard együttesek menedzsere, tagja, zenei producer beszélget Rickyvel. Természetesen az ő titkára is fény derül az adásban.

– Sok titkot tudok, és mindegyiket meg is őrzöm. Ezért bíznak bennem a barátaim. Ez persze a mások titka. Az én titkom nem egy nagy titok. Én egy rejtett balkezes vagyok. Ez sokszor kiderült már. Például a kártyát rossz kezembe fogom. Úgy fogom, mintha balkezes lennék. Ha kerti munkát végzek, akkor a gereblyét is másként fogom. És ami érdekes volt, hogy amikor elkezdtem kongázni tanulni, akkor a kongatanárom kérdezte meg, hogy “te nem balkezes vagy?”. Mondom nem, én jobb kezes vagyok. ” Nem, te balkezes vagy.” Minden ütemet, amit jobb kézzel kellene elkezdeni, én bal kézzel kezdem el. Ő megbizonyosodott róla, hogy balkezes vagyok. A sportban azonban egyértelműen a jobb kezem működik, viszont bal kézzel is nagyon jól elkapom a labdát.

Ha szeretnétek megtudni, hogy miért is hívják Tereh Istvánt Öcsinek, hallgassátok meg a Médiaválogatott Sztártitkok e heti adását!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Previous post

pénz adomány

Hírek

Gyűjtést indított egy 8 éves kisfiú, hogy segítsen kedvenc pincérének

Egy nyolcéves arkansasi kisfiú, Kayzen nemrég egy igazán önzetlen cselekedettel bizonyította, hogy milyen nagy szíve van. Kayzen összebarátkozott a helyi Waffle House egyik pincérével, akárhányszor családjával betérnek az étterembe, mindig nagyon jót beszélgetnek. Mint kiderült, a kétgyermekes apuka, Devonte mindennap gyalog jár be a munkahelyére, vagy megkér valakit, hogy vigye el, ugyanis nincsen saját autója. Kayzen Hunter úgy döntött, megpróbál segíteni kedves ismerősén, és létrehoztak egy GoFundMe oldalt. Eredetileg az volt […]

today2023.03.06. 9


0%