play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Vendégünk: Mahó Andrea Vendégünk: Mahó Andrea

Hírek

Gyűjtést indított egy 8 éves kisfiú, hogy segítsen kedvenc pincérének

today2023.03.06. 9

Background
share close

Egy nyolcéves arkansasi kisfiú, Kayzen nemrég egy igazán önzetlen cselekedettel bizonyította, hogy milyen nagy szíve van. Kayzen összebarátkozott a helyi Waffle House egyik pincérével, akárhányszor családjával betérnek az étterembe, mindig nagyon jót beszélgetnek.

Mint kiderült, a kétgyermekes apuka, Devonte mindennap gyalog jár be a munkahelyére, vagy megkér valakit, hogy vigye el, ugyanis nincsen saját autója. Kayzen Hunter úgy döntött, megpróbál segíteni kedves ismerősén, és létrehoztak egy GoFundMe oldalt. Eredetileg az volt a cél, hogy 5000 dollárt gyűjtsenek össze, de végül 30 ezer dollárt dobtak össze az adományozók, akik nem győzték méltatni a kezdeményezést és kitalálóját, Kayzent – írja az nlc.hu.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Previous post

Széncinege

Hírek

Megelőzhető a széncinegék postaládába fészkelése

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesülethez (MME) minden évben érkeznek bejelentések arról, hogy a széncinegék előszeretettel fészkelnek postaládákba. A megfigyelések alapján a jelenség országosan gyakorinak tekinthető, és idén először márciusban lehet rá számítani, de a nyár második feléig is előfordulhat a jelenség – figyelmeztet az egyesület MTI-hez eljuttatott közleménye. A madarak beköltözése elsősorban billenőajtóval fedett bedobónyílású levélgyűjtővel, ezzel párhuzamosan pedig a környékre kihelyezett, megfelelő minőségű, B-típusú mesterséges odúkkal előzhető meg. […]

today2023.03.06. 5


0%