play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  M-ÉRTÉKADÓ Lippner Tamással 2024 Április M-ÉRTÉKADÓ Lippner Tamással 2024 Április

Rádiózás Világnapja

Rádiózás Világnapján elhangzott beszélgetések

today2023.02.15.

Background

2023 február 13-án történelmet írtunk kedves hallgatók és olvasók veletek együtt! Feltöltöttük a beszélgetéseket, mert ez örök emlék marad mindannyiunk számára.

Nélkületek ez nem ment volna és nem lenne értelme csinálni.
Ezen a napon titeket is ünnepeltünk!

A 16 órás maratoni adást egy órás blokkokba szedtük nektek és feltöltöttük, hogy minden beszélgetés visszahallgatható legyen.
Spotify alkalmazásban vagy akár itt a weboldalon is vissza tudjátok hallgatni

Az első órában Mex nyitó beszéde után itt volt velünk Glória, Bernuska, és Acélszív, a Mex Rádió volt műsorvezetői és természetesen Dj. Danceman jelenlegi műsorvezető.

Következő blokkban Jáksó László, a rádiós „legenda” köszöntötte a hallgatókat, valamint Marci, Ungvári Levente és Nagy Szilveszter a Mex Rádió volt műsorvezetői.

Nyolckor Garami Gábor, a Sláger FM műsorvezetője szólalt meg a Mex Rádión és köszöntött Titeket, a hallgatókat, majd ismét volt műsorvezetők meséltek, itt volt Áfonya, Lilona és TJózsi is.
Kilenckor Vágó Piros hangját hallhattuk, valamint Dred Bíró Zsolt, a Magyar Könnyűzeneszerzők és Szövegírók Egyesületének elnöke is velünk volt és persze Kovács Dávid „Shoot”, a Mex Rádió jelenlegi műsorvezetője!
Tíztől Szakál Mikit hallhattuk, de most nem a Meximumon adás kapcsán, hanem rádiós élményekről mesélt Balee-val együtt, aki nemcsak műsort vezet a Mex Rádiónál, de főszerkesztő is egyben. Molnár Zoltán azaz Mr.MZozy és Viktória volt műsorvezetők is itt voltak velünk.

Tizenegytől Csesznák Anikó a Karc FM műsorvezetője köszöntött mindenkit, majd átvette a mikrofont Boros Lajos „Lalikirály” is. Persze régi műsorvezetők is meséltek nekünk, itt volt velünk Tündér, Hawer és Csillagkölyök is!
Délben jó ebédhez szólt a Rádiókabaré sztárja, vagyis Maksa Zoltán, szem nem maradt szárazon! Majd itt volt velünk Stadler Zsolt, azaz Dj.Stady, a Száguldó Cirkusz című műsor vezetője, és a My Wrold Radio Show Dj-e és Mészáros Ilona „Lona” aki Mex Rádió újságírója és a PR-ért felelős.
Délután egykor Bebu úszott a Hazai Vizeken hozzánk, majd Sas Zsolt a Mex Rádió hírolvasója, és a Music Box című műsor egyik műsorvezetője mesélt nekünk. 
Kettőkor már Dj. Oldboy jelenlegi műsorvezetőnk és Kovács Tamás, aki műsorajánlójának szerkesztő-műsorvezetője, és a Music Box című műsor egyik műsorvezetője beszélgetett rádiós élményeiről, majd csatlakozott Sípos Timi is volt Mex Rádiós műsorvezető.
Háromkor ismét nagyokat nevettünk Redenczki Marcsival, aki a Rádiókabaré sztárja, majd itt volt velünk Búza Sándor a Trend FM műsorvezetője. 
Négykor Rákoczi Ferenc csatlakozott hozzánk a Rádió 1 műsorvezetője valamint két volt Mex rádiós is mesélt nekünk Tazlaci és Sensuel.
Ötkor Orosz György, a Rádiókabaré sztárja, Meggyesi Márk és Szokola Benjámin a Mex Rádió műsorvezetői valamint Mr.Baggio, a Mex Rádió vot műsorvezetője volt velünk.
Hattól Ihos József, a Rádiókabaré sztárja csalt mosolyt az arcunkra, majd Frenkl András és Szilágyi János, az Intim részek című műsor házigazdái, valamint Kovács Lajos „Lujó” és Mask volt Mex Rádiósok meséltek nekünk.
Este héttől Harsányi Levente, a Sportrádió műsorvezetője és Hajdú Steve a Rádiókabaré sztárja valamint Varga Zoltán, a Mex Rádió műsorvezetője és Dj. Gyulus, a Mex Rádió volt műsorvezetője volt itt velünk.
Este nyolctól jelentkezett be Valkó Eszter, de itt voltak régi Mex Rádiósok is; Novák Jani, Dj. Hotváth, Dj. Street és Hotváth Ádám azaz Ády.
Az utolsó órában pedig itt volt velünk Kemény Dániel, azaz „KÁDÉ”, a Mex Rádió hangja, Marcsi a Mex Rádió műsorvezetője, majd tízkor Mex zárta a napot! Köszönjük minden hallgatónak, hogy velünk tartott!

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!