play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  GABLINI 4. rész GABLINI 4. rész

Hírek

Idén is lesz farsangi karnevál a Velencei-tónál

today2023.02.15. 35

Background
share close

A helyi hagyomány és a több száz éves európai tradíció jegyében szervez szombaton – immáron hatodik alkalommal – jelmezes farsangi felvonulást és mulatságot Velence Város Önkormányzata.

A farsangi mulatságon zenészek, mutatványosok, zászlódobálók, alakoskodók, maskarások, bábosok, tűzzsonglőrök, valamint táncosok gondoskodnak a látogatók szórakoztatásáról. A tervek szerint jelen lesznek a Vagabanda Gólyalábasok, koncertet ad Endrődi Ági és a Fellegjárók Zenekar, sok mesével, tréfával, tánccal, zenével vegyített, improvizatív folklórszínházi előadást tart a Bahorka Társulat. Rajtuk kívül Kínából érkezik egy nemzetközi hírű produkció, amelyben a művésznő a szecsuáni opera jellegzetes álarcait fogja bemutatni – számolt be az MTI.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Pianínó került a pécsi vásárcsarnokba

Két helyi cég, a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és a Filharmónia Magyarország NKft. kooperációjának eredményeképpen egy közösségi zongora kerülhetett az új pécsi vásárcsarnokba, mely a régió legnagyobb ilyen jellegű épülete – olvasható a pécsma.hu cikkében. Február 11-én délelőtt, a közelgő ünnep alkalmából szerelmes dallamok is felcsendültek a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar hallgatói és a Pécsi Művészeti Gimnázium tanulói által. A pianínó a tervek szerint hosszú távon a vásárcsarnokban marad, így nyitvatartási időben bárki […]

today2023.02.15. 13


0%