play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30 Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30

Hírek

Új sorozatban mutatkozhatnak be hazánk fontos kortárs épületei – elsőként a Kodály Központ

today2023.02.12. 19

Background
share close

Tizenkét televíziós alkotás, dokumentumfilmek, animációk és egy rövidfilm gyártására szavazott meg támogatást a Nemzeti Filmintézet (NFI) televíziós döntőbizottsága. A pécsi Kodály Központot is viszontláthatjuk az egyik készülő műben – közölte a pécsma.hu.

A testület legutóbbi döntései értelmében film készül többek között az Országos Kéktúráról, folytatódik a híres sportolók életét bemutató animációs sorozat és megismerhetjük egy fiatal lány születésnapi kalandjait egy rövidfilm erejéig.

Emellett Épületes címmel dokumentumfilm-sorozatot rendez Oláh Judit, a Visszatérés Epipóba rendezője. Az NFI 24,5 millió forintos támogatásával készülő ismeretterjesztő szériában Magyarország kiemelkedő kortárs épületei mutatkoznak be egyes szám első személyben, elsőként a pécsi Kodály Központ.

Fotó: Wikipédia

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Február 16-tól vetítik Az almafa virága című romantikus filmet a mozikban

Az almafa virága című, magyar-vietnámi koprodukcióban készült romantikus film Valentin-napi meglepetésként előjátszásban február 14-től, premierként pedig február 16-tól látható a mozikban - közölték a film alkotói csütörtökön az MTI-vel. Az almafa virága két idősíkon futó romantikus történetének legfontosabb színhelye Budapest, ahol tiltott szerelem szövődik a hetvenes években az ide érkező fiatal vietnámi lány és egy magyar fiú között. A sorsszerű találkozásuk szenvedélyes kapcsolattá alakul, amelynek következményei napjainkra is kihatnak. Évtizedekkel […]

today2023.02.12. 50


0%