play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 16 Csütörtököt mondunk: március 16

Hírek

Neumann 120 – Kutatói pályázatot hirdetnek főiskolásoknak és egyetemistáknak

today2023.02.12. 7

Background
share close

Kutatói pályázatot hirdetnek Neumann János születésének 120. évfordulója alkalmából a tudós élete és munkássága iránt érdeklődő főiskolásoknak és egyetemistáknak – közölték a szervezők az MTI-vel.

A Neumann 2023 programsorozat keretein belül meghirdetett pályázatban résztvevőknek a megadott témakörök közül választva, először a téma kutatási tervét kell vázolniuk. A zsűri pozitív elbírálása esetén a résztvevők munkájukat tanulmány formájában is kidolgozhatják.
A legjobbnak ítélt kutatási munkákat alkotóik május közepén, tudományos konferencia keretében, előadás formájában is bemutathatják.

Az első helyezett 500 ezer, a második helyezett 250 ezer, a harmadik helyezett 100 ezer forint pénzjutalomban részesül, de kiosztanak tíz 50 ezer forint értékű különdíjat is.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Új sorozatban mutatkozhatnak be hazánk fontos kortárs épületei – elsőként a Kodály Központ

Tizenkét televíziós alkotás, dokumentumfilmek, animációk és egy rövidfilm gyártására szavazott meg támogatást a Nemzeti Filmintézet (NFI) televíziós döntőbizottsága. A pécsi Kodály Központot is viszontláthatjuk az egyik készülő műben – közölte a pécsma.hu. A testület legutóbbi döntései értelmében film készül többek között az Országos Kéktúráról, folytatódik a híres sportolók életét bemutató animációs sorozat és megismerhetjük egy fiatal lány születésnapi kalandjait egy rövidfilm erejéig. Emellett Épületes címmel dokumentumfilm-sorozatot rendez Oláh Judit, a […]

today2023.02.12. 18


0%