play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Vendégünk: Mahó Andrea Vendégünk: Mahó Andrea

Hírek

Február 16-tól vetítik Az almafa virága című romantikus filmet a mozikban

today2023.02.12. 42

Background
share close

Az almafa virága című, magyar-vietnámi koprodukcióban készült romantikus film Valentin-napi meglepetésként előjátszásban február 14-től, premierként pedig február 16-tól látható a mozikban – közölték a film alkotói csütörtökön az MTI-vel.

Az almafa virága két idősíkon futó romantikus történetének legfontosabb színhelye Budapest, ahol tiltott szerelem szövődik a hetvenes években az ide érkező fiatal vietnámi lány és egy magyar fiú között. A sorsszerű találkozásuk szenvedélyes kapcsolattá alakul, amelynek következményei napjainkra is kihatnak. Évtizedekkel később a lány unokája a magyar fővárosba utazik, hogy fényt derítsen a féltve őrzött családi titokra, de a sors számára is tartogat meglepetéseket – olvasható a közleményben.

A film előzetese.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

A polgármester aláírta a pályázati finanszírozással épülő sásdi orvosi centrum támogatási szerződését

Jusztinger János a következőket írta Facebook bejegyzésében: „A bölcsőde melletti telken épülő egészségházzal újabb évtizedes adósságot törlesztünk: lesz végre önkormányzati tulajdonú házi-, gyermek- és fogorvosi rendelője Sásdnak. Csak így biztosíthatjuk a jövőben is a megfelelő egészségügyi alapellátást. Persze orvos is kell majd hozzá, de saját rendelő - sásdi orvosi centrum - nélkül esély nincs arra, hogy hosszútávon legyen. A jelenlegi állapot, a bérelt, ill. magánházakban működő rendelőkkel nem sokáig tartható […]

today2023.02.12. 22


0%