play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30 Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30

Hírek

Megújult épületben működhet majd Sásdon a családsegítő szolgálat és a Roma Nemzetiségi Önkormányzat

today2023.02.11. 24

Background
share close

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében közel 140 millió forintos költségvetésből újul meg Sásdon a Dózsa utca 33. és a Kossuth utca 1. szám alatti önkormányzati épület.

Az épületek komplex energiahatékonyságát célzó felújítások során nyílászárócsere, hőszigetelés, akadálymentesítés, fűtés korszerűsítés valósul meg, valamint napelemes rendszer és hőszivattyús rendszer kerül telepítésre.

A beruházásnak köszönhetően megújult épületben, modern környezetben végezheti munkáját a családsegítő szolgálat és a Roma Nemzetiségi Önkormányzat – osztotta meg a hírt Jusztinger János polgármester közösségi oldalán.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Tech

Újabb, ezúttal ötmilliárdos projekt indul a Pécsi Egyetemen

Az egyetem 5,1 milliárd forintnyi támogatást nyert el egy országosan is hiánypótló, úgynevezett krio-elektronmikroszkóp (KrioEM) beszerzésére, valamint a berendezésen alapuló kompetencia központ kialakítására. A PTE és a Richter konzorciális együttműködésében megvalósuló Krio-elektronmikroszkóp Kompetencia Központ célja, hogy – Magyarországon elsőként – „létrejöjjön makromolekulák szerkezetvizsgálatára is alkalmas infrastruktúra és szakmai tudásbázis, melynek alapja a legmodernebb készülék országosan egyedülálló és kiszolgáló egységeinek beszerzése” – adja hírül a pécsaktuál.hu.

today2023.02.10. 32


0%