play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Vendégünk: Mahó Andrea Vendégünk: Mahó Andrea

Interjúk

A Médiaválogatott Sztártitkok stúdiójába ezúttal Szenes Sándor érkezett, a Ferencváros egykori játékosa.

today2023.02.09. 22

Background
share close

Sanyi Erdélyben nőtt fel, ott töltötte a gyermekkorát. Már 5 éves korától futballozott. Nagy példaképe a Ferencvárosból Nyilasi Tibor volt, és ő is a csapatba akart tartozni. Hogy mit tett ennek érdekében, erről mesélt Rickynek.

– Gyerekkoromhoz kapcsolódik a titok, ami a sportkarrieremet is elindította. Tudvalevő, hogy a fiatalság – ahogy a mai világban is – elég sokat jár szórakozni diszkóba, bulikba, ahol együtt vannak. Sokan nem tudják rólam, de nekem az életemből kimaradt ez, a csajozás, a diszkózás, a bulizás, mert valamilyen áldozatot kellett hoznom, és úgy éreztem, hogy így teszek jól. Valahol nem bánom, mert hála Istennek, megjutalmazott az élet ezzel is, és úgy éreztem, hogy van időm bepótolni. Annak tudatában voltam, hogy ha van egy célod, és teszel érte, az lemondással jár. Ez is pont egy ilyen lemondás volt. Míg mások bulizni jártak, addig én fogtam a labdámat, és rugdostam a kapura, gyakoroltam. Magam miatt tettem.

Hogy végül hogyan került a Ferencvárosba az erdélyi fiú, hogyan teljesültek az álmai, megtudhatjátok a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásából. Hallgassátok ezúttal is!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Interjúk

Völgyi Zsuzsi ölni is képes lenne a gyermekéért

Béketűrő típusnak tartja magát Völgyi Zsuzsi, de a gyermekéért bármire képes volna. Az énekesnő nemrégiben egy igazán férfias küzdősportban próbálta ki magát, ami jó edzésnek bizonyult, sőt a klubban egy igazán pikáns fotósorozat is készült.  Nemrégiben nagyobb súlyfeleslegtől szabadult meg a Romantic énekesnője, aki nagyon jól érzi magát a bőrében, és fogyása után visszatért a sportoláshoz is.   „18 kilótól szabadultam meg, de az első lépést nagyon sokszor tettem meg a változás útján, […]

today2023.02.09. 14


0%