play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 16 Csütörtököt mondunk: március 16

Hírek

Az egyik leggazdagabb magyar milliárdos lesz A Nagy Ő következő agglegénye

today2023.02.06. 19

Background
share close

Bejelentette a TV2 a Tények Plusz című műsorában és egy, a Media1-nek is megküldött közleményében, hogy az egyik legsikeresebb tavalyra képernyőre tűzött műsora, a Bachelor – A Nagy Ő folytatásában Árpa Attila után ezúttal Jákob Zoltán, az ismert magyar milliárdos üzletember szívét hódíthatják meg a szerelem villájába beköltőző, vállalkozó szellemű nők.

Jákob Zoltán 43,2 milliárd forintos becsült vagyonával 2022-ben a Top100 leggazdagabb magyar listáján az előkelő 37. helyen végzett, így ha valaki a jelentkezők közül elnyeri a szívét, igazi hollywoodi mese főszereplőjévé válhat.

A napokban egy másik, társkereső reality indulását is bejelentette a TV2, az RTL Klub után ugyanis hamarosan a TV2-n lesz látható a Házasság első látásra ahová ugyancsak várják már a jelentkezőket.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Tenkes Csárda

Hírek

Kovács Gábor, a Tenkes Csárda tulajdonosa kapta az Év Vendéglőse díjat

Az Év Vendéglőse díjat 2022-ben a Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) tagsága Kovács Gábornak, a Tenkes Csárda tulajdonosának ítélte oda – számolt be róla a turizmus.com. A Tenkes Csárda vezetője arra is figyel, hogy a környék településeiről szerezze be a nyersanyagokat, amennyit csak ereje engedi. Ezzel nekik is segítünk, mi pedig hálásak vagyunk a munkájukért, mert a minőségi, ízben gazdag hozzávalók nélkül nem lehet valódi magyar konyhát vinni – tette hozzá […]

today2023.02.05. 6


0%