play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 16 Csütörtököt mondunk: március 16

Hírek

Újabb kábítószer-terjesztő kezén kattant a bilincs

today2023.02.03. 17

share close

A rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását annak a 47 éves magyarszéki férfinek, aki a gyanú szerint drogot árult Baranya vármegyében.
A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai 2023. január 27-én délután két férfit fogtak el egy magyarszéki ingatlanban.
A rendőrök a házból egy 47 éves magyarszéki, és egy 35 éves komlói férfit állították elő a főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók.
A 47 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy otthonában kábítószert tárolt, és a vármegye területén kereskedett is a droggal. A nyomozók a férfi lakásán megtartott kutatás alkalmával különböző rejtekhelyen összesen bruttó 512 gramm fehér, kristályos új pszichoaktív anyagot, bruttó 222 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint bruttó 14 gramm kábítószer gyanúját keltő tablettát találtak és foglaltak le. A bűncselekmény elkövetéséből származó vagyon elvonása érdekében a vagyonvisszaszerzés keretében a nyomozók lefoglaltak egy LED televíziót, valamint egy szolárium gépet is.
A rendőrök a 35 éves férfi ruházatának átvizsgálása során szintén kábítószergyanús anyagot találtak, amelyből a férfi fogyasztott is.
A díler ellen – őrizetbe vétele mellett – új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett, valamint kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt nyomoz a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság, és kezdeményezték a férfi letartóztatását. A fogyasztó ellen pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Médiaválogatott Sztártitkok: Juhász Péter

A Médiaválogatott Sztártitkok stúdiójába Rickyhez ismét egy sportoló, Juhász Péter 3X Erős Ember egyéni országos bajnok érkezett. Ezúttal ő mesélt a titkairól. – Titkaim nincsenek. Helyettük inkább, azt mondanám, babonáim, vagy rituáléim vannak. Nagyon nagy hangsúlyt fektetek a védőfelszerelésre, illetve nekem nagyon fontos szempont, hogy egyrészt a teljesítményemet növeljem, másrészt ugyanakkor arra is szeretnék figyelni, hogy mindezt hosszútávon szeretném csinálni, ezért ügyelek rá, hogy védjem az izületeimet. Ezért nekem nagyon […]

today2023.02.03. 12


0%