play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  M-ÉRTÉKADÓ Lippner Tamással 2024 Április M-ÉRTÉKADÓ Lippner Tamással 2024 Április

Hírek

Médiaválogatott Sztártitkok: Juhász Péter

today2023.02.03.

A Médiaválogatott Sztártitkok stúdiójába Rickyhez ismét egy sportoló, Juhász Péter 3X Erős Ember egyéni országos bajnok érkezett. Ezúttal ő mesélt a titkairól.

– Titkaim nincsenek. Helyettük inkább, azt mondanám, babonáim, vagy rituáléim vannak. Nagyon nagy hangsúlyt fektetek a védőfelszerelésre, illetve nekem nagyon fontos szempont, hogy egyrészt a teljesítményemet növeljem, másrészt ugyanakkor arra is szeretnék figyelni, hogy mindezt hosszútávon szeretném csinálni, ezért ügyelek rá, hogy védjem az izületeimet. Ezért nekem nagyon becsesek ezek a tárgyak. A csuklóbandázsomnál van egy olyan kis apró rituálém, hogy mindig a bal csuklómra teszem fel először a bandázst. Illetve a térdbandázsomnál van még ilyen, hogy mindig a jobb térdemre veszem fel először, és a bal térdemre utána.

– Volt olyan, hogy letesztelted a babonádat? Nem így tetted fel, és akkor nem úgy sikerült?

– Inkább azt mondanám, hogy először az volt, hogy emlékeztem, hogy amikor a bal kezemre tettem fel a csuklóbandázst, akkor tudtam egy csúcsot nyomni erőnyomásban, és utána volt olyan, hogy elfelejtettem, és nem úgy tettem fel, akkor volt egy sikertelen gyakorlatom. Nem tudom, hogy ez befolyásolta, vagy nem befolyásolta, de úgy vagyok vele, hogy ha ez így működik, akkor működjön a továbbiakban is.

Hogy milyen más babonája vagy Péternek, megtudhatjátok a Médiaválogatott Sztártitkok e heti adásából. Tartsatok ezúttal is velünk!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!