play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 16 Csütörtököt mondunk: március 16

Hírek

Médiaválogatott Sztártitkok: Juhász Péter

today2023.02.03. 12

share close

A Médiaválogatott Sztártitkok stúdiójába Rickyhez ismét egy sportoló, Juhász Péter 3X Erős Ember egyéni országos bajnok érkezett. Ezúttal ő mesélt a titkairól.

– Titkaim nincsenek. Helyettük inkább, azt mondanám, babonáim, vagy rituáléim vannak. Nagyon nagy hangsúlyt fektetek a védőfelszerelésre, illetve nekem nagyon fontos szempont, hogy egyrészt a teljesítményemet növeljem, másrészt ugyanakkor arra is szeretnék figyelni, hogy mindezt hosszútávon szeretném csinálni, ezért ügyelek rá, hogy védjem az izületeimet. Ezért nekem nagyon becsesek ezek a tárgyak. A csuklóbandázsomnál van egy olyan kis apró rituálém, hogy mindig a bal csuklómra teszem fel először a bandázst. Illetve a térdbandázsomnál van még ilyen, hogy mindig a jobb térdemre veszem fel először, és a bal térdemre utána.

– Volt olyan, hogy letesztelted a babonádat? Nem így tetted fel, és akkor nem úgy sikerült?

– Inkább azt mondanám, hogy először az volt, hogy emlékeztem, hogy amikor a bal kezemre tettem fel a csuklóbandázst, akkor tudtam egy csúcsot nyomni erőnyomásban, és utána volt olyan, hogy elfelejtettem, és nem úgy tettem fel, akkor volt egy sikertelen gyakorlatom. Nem tudom, hogy ez befolyásolta, vagy nem befolyásolta, de úgy vagyok vele, hogy ha ez így működik, akkor működjön a továbbiakban is.

Hogy milyen más babonája vagy Péternek, megtudhatjátok a Médiaválogatott Sztártitkok e heti adásából. Tartsatok ezúttal is velünk!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Az energiatakarékosság inkább, a húsfogyasztás csökkentése kevésbé népszerű a magyarok között

Csaknem az egész magyar társadalom szeretne környezetbarátabb módon élni a következő egy évben, a húsevés csökkentésére viszont nincs akkora nyitottság - derült ki az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának (PPK) reprezentatív felmérésen alapuló kutatásából. A hét beavatkozási pont közül, amelyeken változtatnának az emberek, kimagaslóan az első helyen végzett az energiatakarékosság (kevesebb áram, gáz, víz használata) – írta a cspm.hu. A lista utolsó helyén szerepel holtversenyben a környezetbarátabb ruházkodás és a […]

today2023.02.03. 13


0%