play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30 Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30

Hírek

Tízezreket spórolhatunk, ha háztartási gép vásárlás előtt itt nézünk körül

today2023.02.02. 7

share close

Tény, hogy nincs könnyű dolga a vásárlónak, ha háztartási gépet szeretne vásárolni. Bár az elmúlt években előrelépést történt a tudatosság terén, és ennek eredményeként szerencsére egyre több vevő nem feltétlenül az ár, hanem az ár/érték alapján döntött. Sőt, az energiafogyasztás is sokaknál felkerült arra a „shortlistre”, amely a végső döntéshez, a termék kiválasztásához vezet.

Az ár természetesen az egyik legfontosabb paraméter, ám ha erről megszületik, akkor utána jön a nehezebb kör: mi alapján válasszuk ki a nekünk legjobbat?

Ebben a fázisban segíthet az EU által létrehozott EPREL-adatbázis. Az EPREL egy viszonylag fiatal rendszer, sokan talán nem is találkoztak vele, pedig érdemes vele megismerkednünk.

Az adatbázis egyik kifejezett célja, hogy a vásárlók a pénztárcájukhoz mérten a legkevésbé energiaigényes háztartási gépet vihessék haza – írja a tudatosvasarlo.hu.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Itt van Magyarország első szuperszonikus kutatórakétája

Sikeresen startolt a BME (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem) Aerospace Team által megépített megépített, 3 méter hosszú, szilárd hajtóanyagú, oktatási célú kutatórakéta. A rakéta repülés közben két tudományos kísérletet végzett: egy élő csontsejtekkel végzett orvosbiológiai, valamit egy, a Föld mágnesességét mérő légkörfizikai kísérlet kapott helyet az eszközön. A projekt főtámogatója, Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) tájékoztatása szerint a csapattagok a megalakulástól a versenyig 16 ezer munkaórát töltöttek a projekt […]

today2023.02.02. 6


0%