play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Gasztro óra a Nyers Séffel - 2024. Április 18. Gasztro óra a Nyers Séffel - Április 18.

Interjúk

Mex vendége: Nádas György

today2023.01.26.

Background

Hatvan éves korára hatalmas változáson ment keresztül Nádas György. A művész 25 kilótól szabadult meg úgy, hogy közben a jókedvét megtartotta.

Barátai elvesztése és felesége is motiválta arra, hogy megváltoztassa az életét. Jobb formában van, mint valaha!

 „A hatvan az az életkor, amikor az ember összegzi, hogy mi volt eddig. Azért is, mert nem tudhatjuk, hogy lesz-e még a következő 10-20-30 év. Ha megkaptam ezt a lehetőséget, amit édesapámnak nem adatott meg, és a szűkebb baráti körömből is nagyon keveseknek, akkor tartozom magamnak azzal, hogy kihasználjam. Fiatalabban ment el a legjobb barátom Boncz Géza, vagy Bajor Imi és a Gesztesi Karcsi is. Az ő példájuk egyfajta felkiáltójel nekem, ezért is vágtam bele a fogyókúrába is, hogy jobb és hosszabb életem legyen”– kezdte Nádas György, akinek már az egészsége is kezdett megromlani évek óta cipelt plusz súlya miatt.

 „115 kilót mutatott a mérleg, amikor utoljára működött alattam, aztán ő sem bírt el engem. Az utolsó csepp az volt, hogy mentem felfelé a lépcsőn, és reccsent egyet a bal térdem. Aztán már alig tudtam járni, de nem akartam protézist! Úgy voltam vele, hogy le kell fogynom, és akkor könnyebb lesz minden. Viszont nagyon szeretem a finom falatokat, amikről nem szívesen mondtam volna le. Szerencsére kísérletező kedvű vagyok, így rátaláltam egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonatra, aminek a segítségével koplalás nélkül sikerült leadnom a 25 kiló feleslegemet. A benne lévő vadon termő bogyó, amit a népgyógyászat bélseprűnek is nevez az emésztés beindításával kezdte a szervezetem nagytakarítását. A sok finom étel és ital nem csak a súlyomon hagyott nyomokat. Van ebben a gyógynövénykomplexben egy afrikai májvédő növény is, ami a májam regenerálásban segített és képes gátolni az emésztőenzimek működését, így az elfogyasztott étel nem tud teljesen felszívódni. Az eredményt látva vettünk egy új mérleget is, ami most 90-et mutat, úgy érzem, most jól vagyok” – magyarázta Gyuri, akinek felesége, Zsuzsi hatalmas motivációt jelentett a fogyásban.

„Szeretnék a feleségem mellett minél több időt eltölteni! Fontos, hogy mosolyogva együtt tudjunk reggel felkelni, és este lefeküdni. Zsuzsi fiatalabb nálam, de úgy gondolom, hogy minden kapcsolatban fontos az, hogy egymáshoz alkalmazkodjunk. Ha valakinek fiatalos az életvitele, akkor azzal bizony fel kell venni a tempót. Engem ő abszolút motivált, a fittségben, a munkabírásban, hiszen nekem is nagyon fontos, hogy bírjam az iramot” – tette hozzá a humorista.

 

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!