play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  GABLINI 4. rész GABLINI 4. rész

Hírek

Médiaválogatott Sztártitkok: Keller József

today2023.01.26. 4

share close

A héten Keller József labdarúgó, az FTC korábbi játékosa, a klub örökös bajnoka a vendége a Médiaválogatott Sztártitkok adásának, aki gyermekkorát Nagykanizsán töltötte. A foci szeretete mellett az autókat imádja még a mai napig is. Autószerelő végzettsége is van. Emellett nagyon szeret táncolni is.

Természetesen Keller József titka is a Ferencvároshoz kötődik.

– 1984-ben mutatkoztam be a Ferencvárosban, mint fiatal, tizennyolc éves, azután, hogy az U-18-as válogatottal megnyertük az Európa Bajnokságot. Ez Moszkvában volt. A Luzsnyiki Stadionban nyolcvanezer néző előtt játszottuk a döntőt. Büntetők után nyertük meg a bajnokságot. És utána kerültem a Ferencvároshoz. Nekem ez volt a legnagyobb élményem. De csak évekkel később tudatosult bennem, hogy Európa bajnok lettem.

További érdekességek Keller Józsefről a Sztártitkok legújabb adásában.

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Nádas György

Interjúk

Mex vendége: Nádas György

Hatvan éves korára hatalmas változáson ment keresztül Nádas György. A művész 25 kilótól szabadult meg úgy, hogy közben a jókedvét megtartotta. Barátai elvesztése és felesége is motiválta arra, hogy megváltoztassa az életét. Jobb formában van, mint valaha!  „A hatvan az az életkor, amikor az ember összegzi, hogy mi volt eddig. Azért is, mert nem tudhatjuk, hogy lesz-e még a következő 10-20-30 év. Ha megkaptam ezt a lehetőséget, amit édesapámnak nem […]

today2023.01.26. 18


0%