play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - 2024. Június 18. Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - 2024. Június 18.

Hírek

Fogyásban az elsők – 2022 leglátványosabb átváltozásai

today2023.01.18.

Nádas György „115 kilót mutatott a mérleg, amikor utoljára működött alattam, aztán ő sem bírt el engem. Az utolsó csepp az volt, hogy mentem felfelé a lépcsőn, és reccsent egyet a bal térdem. Aztán már alig tudtam járni, de nem akartam protézist! Úgy voltam vele, hogy le kell fogynom, és akkor könnyebb lesz minden. Viszont nagyon szeretem a finom falatokat, amikről nem szívesen mondtam volna le. Szerencsére kísérletező kedvű vagyok, így rátaláltam egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonatra, aminek a segítségével koplalás nélkül sikerült leadnom a 25 kiló feleslegemet.” – mesélte a humorista.

 

 

 

Janza Kata

Amikor megláttam magam egy online előadásban, megrémisztett. Sokkal ducibb voltam, mint amit én fejben gondoltam magamról. Sokkoló volt! Éreztem, hogy egyedül ez nem fog menni, pláne, hogy az edzésben nem vagyok ügyes, soha nem sportoltam. A napi két kapszulámban van egy olyan anyag, aminek a segítségével az elfogyasztott étel nem tud teljesen felszívódni. Ez egy olyan hedonista alkatnak, mint amilyen én vagyok, nagy segítség volt, sikerült is leadnom az első 12 kilót.” – avatott be átalakulásába a színésznő.

Völgyi Zsuzsi

Egy év alatt rám szaladt 20 kiló, ami se a szívemnek, se a színpadképnek nem tett jót. Úgy jöttem ki a tus alól, hogy már inkább bele se néztem a tükörbe, egyből bebugyoláltam magam egy törölközőbe, hogy ne is lássam magam. Éreztem, hogy egyedül nem megy a változtatás, ajánlottak egy receptúrát, amiben a gyógynövények nem csak a fogyásomat, de egymás hatását is felturbózták, így a segítségével 18 kilót sikerült is leadnom, de ez még csak a kezdet.

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!