play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Vendégünk: Mahó Andrea Vendégünk: Mahó Andrea

Hírek

75 éves Török Ádám, a rock-blues hazai ősmotorja

today2023.01.16. 20

share close

75. születésnapját ünnepli Török Ádám, korunk egyik legjobb rock-blues fuvolistája, énekese, dal- és szövegírója, a műfaj hazai ősmotorja és kiemelkedő egyénisége, akinek több mint ötven éve tartó pályafutása során több mint 9000 koncertje volt itthon és külföldön, a stílus szinte minden fontos hazai eseményének részese volt – Bem rakpart, Ifjúsági Park, Tabán -, és a műfaj szinte minden élvonalbeli hazai és külföldi művészével játszott.

Török Ádám hetvenötödik születésnapja alkalmából 2023. május 8-án az Erkel Színházban ad koncertet, ahol első ízben hangzik majd fel a Mini Acoustic Trio – Török Ádám fuvola, Kézdy Luca hegedű, Papp Gyula zongora – Bartók Béla-feldolgozásokat megörökítő lemeze. A nagyszabású koncerten fellép: az egykor volt Syriusból Tátrai Tibor, Turai Tamás, Pataki László és Rudán Joe is – írja a nullahategy.hu.

Fotó: Wikipedia

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

A Magyar Kultúra Napját ünneplik Sásdon

Január 20-án 16.30 –tól kezdődik a Magyar Kultúra Napja alkalmából az ünnepi műsor Sárközi Edina és Bergovecz Dávid, a Pécsi Nemzeti Színház művészeinek előadásában. Ezután a Himnusz közös eléneklésével emlékeznek arra, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a kéziratot. Végül Vajda Dianna amatőr festő „színek bűvöletében” című  kiállítását nyitják meg.

today2023.01.16. 16


0%